Circulația pe Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, rămâne închisă

108 0

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei și zăpadă), pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au decis ca circulația autovechiculelor să se mențină închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 – km 59+800).

În funcție de evoluția condițiilor meteorologice, autoritățile responsabile vor reevalua în data de 20.10.2021 situația la fața locului pentru a vedea dacă este posibilă redeschiderea circulației în condiții de siguranță pe acest tronson de drum montan.

“Precizăm că măsura închiderii temporare a circulației rutiere pe acest sector a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă” , spun cei de la CNAIR în comunicatul lor de presă. 

Articole asemănătoare

Informare Cancelarie Prefect

Postat de - 4 octombrie, 2020 0
FacebookTwitterMINISTERUL AFACERILOR   INTERNE INSTITUȚIA  PREFECTULUI – JUDEȚUL VÂLCEA CANCELARIE PREFECT INFORMARE DE PRESĂ Ca urmare a propagării în mediul online…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *