La Călimănești, Primăria extinde rețeaua de gaze cu 15 km

693 0

Nu mai puțin de 41 de străzi și străduțe din Călimănești vor beneficia de extinderea rețelei de gaze. Primarul Florinel Constantinescu continua, astfel, unul din ambițioasele proiecte pe care le desfășoară pentrulocalitatea sa.

”Noile rețele, în lungime de 15 km, se vor executa de-a lungul căilor de comunicație existente și, bineînțeles, vor putea fi extinse ulterior,” a facut cunoscut dr. Florinel Constantinescu, primarul orașului Călimănești.

Iată și lista acestor străzi:

Călimănești: Cloșca,  Ș.V.Cantacuzino, T.Vladimirescu, Pieței, Platanilor, Aleea Ostrovului, Aleea Margaretelor, Crișan, Centralei, Decebal, A.I.Cuza, Aleea Teaua, Aleea Gruioane;

Căciulata: Florilor, Teilor, Brazilor, Steluța, Fagilor, Intrare Casa Românească;

Păușa: N.Basarab, Taberei;

Jiblea Veche: Livezilor, Barajului, Viilor, General Magheru, N.Bălcescu, Al. Odobescu, Depozitului, C.D.Gherea, Al.Vlahuță, Trandafirilor, Păcii, Ogrăzilor;

JibleaNouă: Bisericești, Anton Pann, Oltului, Preot Dumitru Sandu, Merilor;

Seaca: Constantin Brâncoveanu, Drumul Vechi, Calea lui Traian.
Totodată, instituția reamenajează străzile și trotuarele din localitate.
Toamna nu constituie un impediment pentru turiști. Stațiunile sunt luate cu asalt de numeroși oameni care vin, fie la tratament, fie la ștrandurile termale, iar o infrastrucutră dezvoltată, pusă la punct, constituie un at pentru administrația locală de aici.

Kandy Reisenauer 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *