Titluri celebre pe scena de teatru la Călimănești

767 0
Miercuri și joi (19 și 20 iulie 2023), studenții la actorie prezenți în Tabăra de teatru, au jucat pentru public scene din mari piese ale dramaturgiei românești și americane. Spectatorii s-au putut bucura de interpretări îndrăznețe ale unor celebre personaje de teatru și de film.
Ne-am amintit, împreună cu studenții-actori, de personajele principale din „Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian, „Poveste de iarnă” și „Titanic vals”, de Tudor Mușatescu, „Ultima oră”, de Mihail Sebastian, „Jocul Ielelor”, de Camil Petrescu și din „În așteptarea lui Lefty”, de Clifford Odets, „Și caii se împușcă, nu-i așa?”, de Horace McCoy, „Menajeria de sticlă” și „Un tramvai numit dorință”, de Tennessee Williams, „Trilogia belgrădeană”, de Biljana Srbljanović (Serbia) și „Cui i-e frică de Virginia Woolf”, de Edward Albee.
Spectacolele au avut loc pe scena Casei de cultură Florin Zamfirescu din Călimănești. Urmează, sâmbătă la ora 19:30, scene din „Visul unei nopți de vară”, „Îmblânzirea scorpiei”, „Othello” și „Romeo și Julieta”, de William Shakespeare și „Amphitryon”, de Moliere.

Articole asemănătoare

Necrolog

Postat de - 12 august, 2020 0
FacebookTwitterPărintele arhimandrit Laurențiu Popa a trecut la Domnul. A fost stareț al Mănăstirii Stănișoara timp de 33 de ani. Mai…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *