Servicii online pentru angajatori – aplicația SEMM (Sistemul Electronic de Mediere a Muncii)

327 0

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă pune la dispoziția angajatorilor platforma: Servicii online pentru angajatori, pentru accesarea aplicației S.E.M.M.: Sistemul Electronic de Mediere a Munciiîn vederea declarării locurilor de muncă vacante.

Aplicația se găsește la adresa: https://www.anofm.ro/serviciionline/serviciionlineangajatori.html.

Accesând această aplicație, angajatorii își pot declara locurile de muncă vacante, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă. 

De asemenea, își pot încărca direct cerințele și condițiile de ocupare a posturilor vacante, pentru a-și atrage forța de muncă necesară pentru desfășurarea activității. 

Persoanele interesate de un loc de muncă, pot consulta toate locurile de muncă vacante încărcate în această aplicație, la adresa:

https://www.anofm.ro – secțiunea Locuri de muncă vacante.

Mai multe informații, privind autentificarea și înregistrarea angajatorilor în aplicația S.E.M.M., se găsesc în manualul “Instrucțiunile de autentificare/înregistrare”, de pe platformă.

Articole asemănătoare

„Petalele Iubirii”

Postat de - 2 martie, 2021 0
FacebookTwitterJoi, 25 februarie, la sediul Societății Naționale Independente a Persoanelor cu Handicap din România , s-a derulat un eveniment aparte:…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *