Seria evenimentelor dedicate sărbătoririi a 147 de ani de la fondarea PNL a început la vila Florica, leagăn al liberalismului românesc

592 0
Seria evenimentelor dedicate sărbătoririi a 147 de ani de la fondarea PNL a început la vila Florica, leagăn al liberalismului românesc, unde am avut onoarea să-i avem alături de noi atât pe Președintele României, domnul Klaus Iohannis, cât și pe Președintele PNL, Prim ministrul Nicolae Ionel Ciucă.
Partidul Naţional Liberal s-a aflat în centrul momentelor definitorii din istoria României moderne: de la obținerea Independenței de stat, până la crearea României Mari, ghidat de credința fermă că România poate mereu, prin propriile forțe, indiferent de provocări, să își construiască un viitor mai bun.
Cei 147 de ani în slujba României reprezintă o moștenire și o răspundere care ne obligă și ne onorează. PNL este partidul a ales mereu să investească în viitorul României, în modernizarea și dezvoltarea țării. PNL a ales și a susținut ferm parcursul euro-atlantic al României și își asumă să rămână forța politică responsabilă pe care românii se pot baza mereu pentru dezvoltarea țării.
𝐋𝐚 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐢 𝐚𝐧𝐢 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐝𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐋𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚𝐥!
𝐋𝐚 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐢 𝐚𝐧𝐢, 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚𝐥𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *