Noroc că se fac anestezii, altfel românii, fiind cei mai informați din Univers,  s-ar contrazice cu doctorii în timpul operației!

507 0

De văzut mesajul academicianului dr. Constantin Bălăceanu-Stolnici: „Vaccinul este un stimulator al fabricii de medicamente pe care noi o avem în organism – sistemul imunitar.

Dacă nu au habar de elementele de bază ale imunologiei, de ce se bagă?

Ascultați sfaturile OAMENILOR DE MESERIE!”

Academicianului dr. Constantin Bălăceanu-Stolnici a transmis un mesaj puternic pentru noi toți, înainte de a primi doza a treia de vaccin.

Dar “antivaxxerul “român este mult mai deștept și mai informat.

E ca și cum ar călători cu avionul și, la un gol de aer, ar sări de fund în sus și ar tine un discurs celorlalți pasageri: „Mai dă- i dracu’ de piloți! Păi nu ne descurcăm noi la manșă? Noi suntem daci liberi! Noi suntem români autentici, liberi și mândri, ortodocși și independenți de dujmanii capitaliști! Noi decidem pentru noi! Noi facem ce vrem cu corpul nostru! Noi dacă vrem, zburăm și fără avion, nu doar fără pilot!”

Noroc că se fac anestezii, altfel românii, fiind cei mai informați și deștepți din Univers,  s-ar contrazice cu doctorii în timpul operației!

„M-a spus mie un stomatolog  sau medicul X ori asistenta Y că vaccinul e nașpa”! Bă, băieți, și tractoristul conduce, dar nu poate pilota în formula 1! La asta v-ați gândit? La știință, cercetarea medicală, la miliarde de dovezi că vaccinul chiar funcționează, v-ați gândit? De ce ascultați de toți găinarii? V-a trecut vreo clipă prin cap că unii vă mint, ei fiind vaccinați, pentru că, servesc unui anume interes, ori încasează pentru tonele de minciuni, o căruță de bani, iar voi muriți la fel de săraci și păcăliți? Până la urmă, cine v-a spus că vaccinul e 100% eficient? Nimeni. Se apropie de 90, 95 sau 98% eficacitate, pe un termen determinat, dar, undeva, acolo, mai există câteva procente care se reîmbolnăvesc, fac o formă mai ușoară, sau, dacă au imunitatea praf ori suferă de alte boli, da, pot să și moară.

Nu mai împrăștiați maculatură și mizerii! Învățați odată că numai sursa oficială este cea credibilă! Și nu mă refer la televiziunile de scandal, care chiar vă spală creierii, cu adevărat. Căutați RAPOARTELE OFICIALE, nu știfturi scrise pe net, de o armată de falsificatori plătiți!

Cam ăsta-i șosocarul nostru, cel care încă nu a auzit zvonurile cum că, doamna Iovanovici Xena și-ar fi făcut demult vaccinul și, încă, pe-ăla occidental, capitalist-sososist, Pfizer. Păi, altfel, cum să se pupe ea cu atâta lume, fără frică?
Antivaxxerul român e buricul pământului, izvor viu de cunoaștere, știință și inteligență. El face ceva pe învățăturile celui mai inteligent și instruit om în viață, Constantin Bălăceanu-Stolnici, dealtfel, cum zic șoșocii, „un expirat, un boșorog”, senil care, nu-i așa, cum zice domnul Simion, „bate câmpii”. Antivaxxerul român are surse de informare dincolo de știința modernă, de cercetările a zeci de mii de specialist și savant. Antivaxxerul român este conectat, fără cipare și antene 5G, la sursele incredibile de informații ce-i acordă lui și celor ca el exclusivitate la niște articole atașate la un kilometru de motivații, în care i se repetă că nu există virus, că e doar o simplă răceală, că vaccinul dă sterilitate pe 3 generații și „proștii ăia de vaccinați” sunt manipulați ca jucăriile teleghidate, să ajungă instrumentele „ocultei mondiale”. Că „ăștia vor să ne omoare de-a valma, prin virus, vaccin sau prin spitale, ca să rămână numai ei, să ne ia casele, joburile și tot”.
Ei, care, mă, perușilor? Dacă voi crăpați, sau noi toți crăpăm, cine va mai munci pentru ei, cine va mai produce pentru ei, mă, porumbeilor? Care-o fi sensul ca, toți conducătorii lumii să-și extermine propria populație? Păi pe ei, cine i-ar mai vota, mă, capete luminate? Unde-o fi, mă, logica?
Păi, dacă deja nu mă înjurați, faceți un simplu exercițiu de imaginație; dați căutare pe ner. Țara, procentul de vaccinare. Rata îmbolnăvirilor și rata mortalității. Ce ați găsit? Am dreptate? Cu cât procentul de vaccinați este mai mare, cu atât, rata îmbolnăvirilor este mai mică.
Na, acum ce mai ziceți?
Înjurați-mă pe mine și numiți-mă „hitleristă”, „nazistă”, șamd, doar pentru că port și numele strămoșilor mei, germani, de care sunt extrem de mandră. Dar anumele de fată al doamnei Diana, Iovanovici, ce-o fi? Nume dac, cumva?
Problema nu e aici. Suntem cetățeni români, indiferent ce nume purtăm. Problema e că, tu antivaccinist, urli cel mai tare, jignești, ameninți. Protestezi, pozând în victimă. Acuzi sistemul că te omoară.
Dar… Cine pe cine omoară?
NU cumva TU, cel care, nevaccinat fiind, împrăștii boala tuturor, nu cumva tu, care faci propagandă antivaccin? Măcar, ai bunul simț și ține pentru tine bazaconiile! Și păstrează-ți și virusul, nu-l mai strănuta peste tot!
NU CUMVA, TU, ANTIVAXXERULE, AI NIȘTE VIEȚI PE CONȘTIINȚĂ?

K.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *