Aproape jumătate din populația globului s-a vaccinat

562 0

Noi riscăm să readucem virusul în Europa. Șoșoacă face în continuare ce are chef

”Fac ce vreau cu corpul și cu viața mea”. ”Vaxxinul ne omoară”. ” Nu fac vaccin, că nu vreau copii, nu vreau să rămân sterilă”. ” Ăștia ne bagă cipuri în vaccin, ca să ne controleze ca pe roboți”.
Stupidități demne de Evul Mediu. Concluzii ridicole și neîntemeiate, trase în pripă, în urma dezinformărilor colosale și grobiene permise de un stat și de niște autorități mult prea permisive. Exact acum e momentul ca dezinformatorilor din media și virtual SĂ LE FIE RETRASE LICENȚELE, unor demnitari, să li se ridice imunitatea și, niște responsabili de această nenorocire ce poate arunca România în doliu, SĂ PLĂTEASCĂ!

Aproape jumătate din populația planetei este vaccinată împotriva COVID-19 cu cel puțin o doză, un procentaj mai mare decât cel al României, unde rata de vaccinare nu a ajuns nici la 40%. Sunt 6,6 miliarde de doze administrate. În fiecare zi, în lume se vaccinează  19,2 milioane de oameni, exact cât populația României.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu spune că unul din motivele care au creat această situație este dezinformarea, dar că numărul celor care merg să se vaccineze este în creștere.

Ce putem face? Să ne vaccinăm. Imunitatea maximală, pentru vaccinul care se administrează într-o singură doză, se obține în 10-14 zile.  A ne vaccina ne ia doar o jumătate de oră. În România, numărul celor care se vaccinează cu prima doză s-a triplat de când a început valul patru.

Ce îi determină pe cei care s-au răsucit pe călcâie, să se vaccineze?
Groaza morții. Numărul imens de bolnavi. Spitalele arhipline.
Și nu în ultimul rând, faptul că accesul nevaccinaților în diverse spații este tot mai limitat, iar testele obligatorii PCR costă.

K.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *