Gata și cu Transfăgărășanul. S-a închis de azi

219 0

Gluma s-a întețit. Noul val de frig aduce cu sine și precipitații, mai ales sub formă de ninsoare, în munți. Turiștilor li s-a mai îngăduit un ultim weekend frumos, în care să amire Făgărașul, culorile toamnei și să facă poze cu urșii de pe traseu, însă, deacum, riscul să rămână blocați sus, în munți, ori să se pomenească în vreo avalanșă, este ridicat. 

Potrivit CNAIR, Transfăgărăşanul se închide de astăzi,  de la km 104+000 (Piscu Negru) și până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă), iar segmentul închis va fi semnalizat corespunzător.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei și zăpadă), pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au decis ca circulația autovechiculelor să se mențină închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 – km 59+800).

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de Facebook.

K.R. 

Articole asemănătoare

L-ați văzut?

Postat de - 18 august, 2020 0
FacebookTwitterPolițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Poliției orașului Horezu și Secției 7 Poliției Rurală Măldărești efectuează verificări în cazul…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *