Primăria Dăești asigură transport pentru cei ce doresc să se vaccineze 

766 0

În conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern 1130/2021, accesul persoanelor în incinta Primăriei comunei Dăești, este permis doar celor care fac DOVADA VACCINĂRII împotriva SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-COV-2 nu mai vechi de 72 ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-COV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi și ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-COV-2.

Lucru ce ni se pare normal și correct. 

Totodată, instituția aduce la cunoștința locuitorilor care doresc să se vaccineze anti-Covid19, că pune la dispoziția acestora mijloace de transport, la și de la centrele de vaccinare acreditate. 💉

Pentru înscriere, locuitorii pot apela numărul de telefon 0754.061.602 sau Compartimentul Asistență Socială din cadrul Primăriei. 

Pentru cei cu probleme medicale, locomotorii care sunt netransportabili, se va asigura vaccinarea la domiciliul acestora, urmare a unei solicitări. 

K.R. 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *