Ne-a părăsit unul din cei mai îndrăgiți epigramiști ai Vâlcii, Nichi Ursei

506 0

Cu tristețe si profund regret, colegii de la Centrul Creației Vâlcea, ca și toți cei care l-au cunoscut și apreciat, deplâng plecarea la ceruri, sâmbătă, 13 noiembrie, la Spitalul nr. 2, a bunului lor  prieten si colaborator, Nichi Ursei,  talentat si inspirat epigramist si unul dintre artizanii unui proiect cultural de mare ținută  al Vâlcii – Festivalul Național de Satiră „Povestea vorbei”.

De profesie a fost asistent medical, însă talentul l-a împins să scrie epigrame și satire, încă din școală. A publicat epigrame în ziarul vâlcean „Orizontul”, ca și în publicația națională „Urzica”.

Prof. Elena Stoica, fosta directoare a Centrului Județean pentru Conservarea și Valorificarea Patrimoniului Național Vâlcea,spune despre cel dispărut: „Doamne, ce tristă veste! L- am sunat in ziua de ieri , nu mi- a răspuns… De unde să stiu că- si trăia ultimele clipe?! Nichi, acest nenorocit virus ti- a luat umorul tau sănătos! Dumnezeu să te odihnească in Împărăția Sa!”

Dumnezeu să îl ierte, suntem cu tot sufletul alături de familia sa, iar cei care l-au iubit si cunoscut pot să ii aducă un ultim omagiu  luni și marți la Capela Cimirului Sf.Ion din Râmnicu Vâlcea.

Înmormântarea va avea loc marți la Sf.Ion, începând cu ora 12,00.

K.R.

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *