Și un animal, dacă ar dobândi darul vorbirii, ar spune mai puține prostii decât un antivaccinist

627 0

Veștile rele nu se mai termină. Deschizi televizorul, dezastru! Deschizi facebook, dezastru! Numai doliu, necrologuri, știri negative.
Și nu poți acuza televiziunile sau rețeaua socială de asta. Ele doar reflectă realitatea. Luccruri care se întâmplă zi de zi, lucruri care dor. Și, la fiecare știre a televiziunilor, două duzini de demenți care hăhăie și spun că virusul nu există, sau că oamenii sunt injectați cu virusul în spitale, de medici criminali care vor să încaseze bani de la ei și de la stat!
Probabil că, și un animal, dacă ar dobândi darul vorbirii, ar spune lucruri mai inteligente și nu asemenea tâmpenii câte poate debita un muritor de rând al cărui creier neinstruit a fost bombardat cu informații false, de nivelul înțelegerii unui copil de 2 ani!

Iată ce poate scrie o adeptă a șoșocismului, noua doctrină ce bântuie printre români, la cateva secole după Evul Mediu, text preluat ca atare: “Peste tot e la fel oameni sunt omorați in spitale de câțiva idioți medici si tot aduc prognozele cu morți. si cum ca tot mai rău si mai rău dar mint eu sper ca adevărul sa ne facă liberi sa nu mai meargă nici unul in spitale. Trebuie dat foc la spitale si doctori izolați acești cu institutul sa nu mai fie. Am ajuns cu ei mai rău ca cu vrăjitoarele.Pana in zile de azi ei nu știe ce pun in medicamente uni mai de groază ca alți pun placenta femeilor după ce a născut in medicamente??? ori alte nebuni mai ceva ca vrăjitoarele ochi de animale pene par si te punea sa bei din acele tâmpenii. “
Ireal, incredibil, irațional, dar, adepții acestei doctrine, ca și negaționiștii, “antivaxxerii“ și cei ce cred în conspirații, au decis că ei fac ce vor cu corpul lor sau, pur și simplu, nu au încredere cu vaccinurile, care deja au salvat miliarde de vieți. Ei au hotărât să nu se vaccineze!
Pe ce s-or baza? Pe imunitatea de câteva luni, dobândită în urma bolii, de cei care scapă cu viață? Pe certificatul verde dobândit în cazul în care s-au declarant bolnavi? Și cât va dura asta? Nu ne furăm căciula singuri? În primăvară o luăm de la capăt!
Ei zic: păi la ce să mă vaccinez, dacă vaccinul nu imunizează 100%?
Păi, nu imunizează 100%, nici nu a zis nimeni asta, însă, ne ferește de ultimul stadiu, cel mortal, din care scapă doar unul din 10, stadiul în care virusul ajunge la plămâni și îi toacă! 95% din cei ce ajung la ATI NU SUNT VACCINAȚI!

Nu vă vaccinați? OK. Dar, ce va urma?
E foarte simplu: facebook-ul se va umple de poze cu doliu. Valul 4 ne arată ce ravagii poate face coronavirusul, dar valul 5 va lovi și mai dihai!
Și dacă ar fi numai virusul… dar sunt oameni care suferă de alte boli și care, din cauza bolnavilor de COVID care sufocă spitalele, NU MAI POT FI TRATAȚI și mor cu zile acasă, sau aruncați în vreo rezervă, unde închid ochii, fără a-și mai putea vedea familia pentru ultima oară.
A nu te vaccina, în accepția mea, e echivalent cu a-i condamna pe alții la moarte, fie că-ți sunt rude, prieteni, străini. La fel, tot crimă e și când nu adopți, ca parlament, certificatul verde, de dragul mizeriei populiste!
Medicii germani s-au crucit când, au mers să preia bolnavii de COVID din România și aceștia au refuzat, pe motiv că vor fi transformați în cobai!

Dumnezeule… ce minte bolnavă poate concepe așa ceva?
Cu o populație masiv nevaccinată, și cei vaccinați vor avea de suferit. Și au de suferit, întrucât, sunt supuși și ei unor restricții, chiar dacă în unele magazine pot intra și nevaccinații, fără certificat verde.
Hai să ne imaginăm un scenario: virusul va fi și mai agresiv, e posibilă chiar apariția unei mutații românești. Cadrele medicale vor sucomba, școlile nu vor putea funcționa normal, economia se va prăbuși, investițiile străine ne vor evita. Europa nu va mai pompa bani într-o țară șoșocizată, atât de antieuropeană, iar pensiile și salariile vor fi înghițite de inflație.

Dar voi, nu vă vaccinați! Nu cumva vă ucideți propria țară?
Când vedeți că se allege praful de tot, vă băgați picioarele și fugiți la muncă la occidentalii ăia care vă întind o pâine mai bună…

Să închei cu o veste optimistă, dealtfel, singura: un cercetător la Institutul Cantacuzino, real, și nu din aceia de la scara blocului, declară că boosterul, adică doza 3, are șanse reale să ne ofere imunizare pe mai mulți ani. Suficient cât să scăpăm de tot, de nenorocire.
Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *