Lansare “ Brandușa Numărul Șase” – Andreea Ionescu

495 0

“Lansez „Brândușa Numărul Șase”!

 

“Dragi prieteni, vă anunț cu multă bucurie că în sfârșit ne vom putea întâlni pentru a marca apariția romanului meu de debut.

Am așteptat mult acest moment, așa că sunteți invitații mei, vineri, pe 26 noiembrie, ora 17.00. Gazdă primitoare îmi este Teatrul Anton Pann, nu puteam alege un loc mai bun și mai apropiat de inima mea decât unul apropiat de scenă, de amintirile despre care, cu siguranță, ați citit. Am pregătit totul în detaliu, practic, într-un colț de teatru, eu vă aștept cu un decor special, ca la mine acasă și sper să vă decuplați două ore de orice grijă.

Vă aștept cu daruri de la Bucurii Andreice, cu dulcele „Brândușa” de la Bomboane Bucuria și cu cartea, dacă nu ați cumpărat-o încă. Mai am și alte surprize care să vă aducă aminte de copilărie și prietenia noastră, dar nu vă zic acum. O să stăm de vorbă, o să dau autografe și Dragomir Catalin se va asigura că prinde timpul într-o buclă, făcându-ne multe poze. Nu vom avea discursuri plictisitoare, însă aș vrea să vă spun atunci câteva cuvinte despre cum am ajuns aici. Și despre premiul acesta de la Editura Universitara, despre noua mea familie care, uite, mi-a schimbat viața. Dacă simțiți că vreți să fiți alături de mine, eu vă aștept, fie că îmi sunteți foști colegi de presă, de studii, amici pe Facebook, prieteni sau, pur și simplu, cunoscuți. O să fiu acolo să vă caut cu privirea pe fiecare și să vă ofer iubire cum pot. Mi-am luat gândul că Marius Manole o să vină cu baloane, pe 26 noiembrie, joacă la Frankfurt și zice cu Medeea, „Fă-mi loc”. Daaaar, eu îl iubesc oricum!

Am ținut să fac acest anunț într-o zi cu mare încărcătură emoțională pentru mine, pentru că 9 noiembrie este data la care tatăl meu s-a ridicat la Cer, și da, probabil, după 15 ani, cred că l-am făcut nemuritor prin cartea asta. Cei care ați pierdut un părinte, înțelegeți perfect.

Aș mai vrea să specific faptul că accesul la lansare se poate face numai pe baza certificatului de vaccinare și cu masca de protecție. Absolut tot ce am pregătit respectă normele de igienă și regulile existente. Știu că traversăm vremuri dificile cu restricții frustrante, dar siguranța voastră este ceva ce nu pot neglija, la fel și cea a familiei mele. Ce avem pe 26 este infinit mai mult decât nimic. Gândiți ca mine.

Așadar, fata alandala cu bascheți și un vis, cu toamna ei și cu Brândușa în brațe zice că o să fie emoționată, dar fericită. Am decretat azi că vreau să fiți acolo ca să vă amintesc ce spunea Helen Hayes: De la părinţi înveţi iubirea şi râsul şi cum să pui un picior înaintea celuilalt. Dar când deschizi cărţile, descoperi că ai aripi .” (Andreea Ionescu – autor roman)

 

Hai să descoperim împreună în paginile unui autor sensibil, copilăria, adolescența, realitatea zilelor de atunci și de acum!…

Corina Enache

Articole asemănătoare

Vernisaj Muzeul de Artă 19.09.2023

Postat de - 19 septembrie, 2023 0
FacebookTwitterMuzeul Județean „Aurelian Sacerdoțeanu”, în parteneriat cu Consiliul Județean Vâlcea, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Uniunea Artiștilor Plastici din România și…

La Mulți Ani, Maestre!

Postat de - 30 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterAstăzi, Maestrul Dinu Săraru,  binecunoscut scriitor român și excepțional animator al vieții cultural-artistice din țară, împlinește admirabila vârstă de 88…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *