Alexandru Bociu a preluat atribuțiile de președinte al ANSVSA

785 0

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial și îl validează pe Bociu, care își păstrează funcția de vicepreședinte ANSVSA, ca șef al instituției.

Numire la șefia Autorității Naționale Sanitar- Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) după ce Robert Chioveanu a fost demis din funcţia de preşedinte. În Monitorul Oficial de luni, 22 noiembrie,  a fost publicată o decizie de numire a lui Alexandru Nicolae Bociu ”până la numirea conducătorului instituției, conform legii”.

Citiți și: Alexandru Nicolae Bociu – numit vicepreședinte ANSVSA în locul lui Silviu Năstase

”Începând cu data prezentei decizii, domnul Alexandru Nicolae Bociu, vicepreședinte cu rang de secretar de stat, exercită atribuțiile președintelui, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Sigurața Alimentelor, până la numirea conducătorului instituției, conform legii”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

 

Informaţiile publicate de Agrointeligența – AGROINTEL.RO pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în PRIMUL PARAGRAF a sursei cu LINK ACTIV. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor, ca atare vom acționa în consecință.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *