Concursul “Descoperă-ți orașul”, organizat de DJTS  și-a desemnat câștigătorii

440 0

În perioada  8-28 noiembrie 2021, 42 de tineri au răspuns provocării  Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea de a identifica obiectivele importante ale patrimoniului orașului Râmnicu Vâlcea. Ei au avut de descoperit 25 de obiective culturale, istorice și religioase  ale orașului, descifrând indiciile puse la dispoziție de către organizatori.

Cele 14 echipe au descoperit informții depre istoria, arhitectura, particularitățile și legendele obiectivelor și au realizat materiale video despre acestea.

“Veniți să vizitați orașul nostru străvechi!’ “Vâlcea merită vizitată pentru frumusețile ei!”, “Vizitați Râmnicul pentru aerul curat!”, sunt doar câteva din îndemnurile create de tineri pentru vizitarea orașului nostru.

Echipele cu cele mai bune materiale au fost premiate  în obiecte  (baterii externe, căști over-ear, boxe mobile).

Materiale  au fost evaluate  de către  juriul  format  din: Monica Gheorghiu  de la Centrul de Informare și Promovare Turistică Vâlcea, Magda Popescu – Vocea Vâlcii, Antoanela Enăcache – Asociația Zâmbete Colorate, Carmen Folescu și Camelia Băluțoiu de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, dar și de către participanți.

Iată premianții  competiției:

Locul I – Echipa  “CODOBELC”  – Bogdan Gheorghe, Matei Manda  și Mario Bîrzescu

Locul II – Echipa Savage Seekers – Jacquelin Păunescu, Teodora Cernea și Rareș Sasu

Locul III – KOSATKA – Alexandru Șerban ,Gabriel Dobra, Denis Taranciuc

Mențiune

Echipa HAI –HUI – Alexandra Vâneață, Melisa Panait, Delia Croitoru

Echipa ON THE HUNT – Roberta Drăghici, Ștefania Ghivici, Eliza Filip

Proiectul “ Descoperă-ți orașul” s-a bucurat de succes, ideea de a promova obiectivele importante ale orașului fiind apreciată de tinerii participanți, ceea ce ne determină să anunțăm că anul viitor, cu siguranță, vom organiza a doua ediție.

K.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *