Anul se încheie cu bine la Mihăești

568 0

Drumuri modernizate, trotuare ca la oraș, clădiri de însemnătate vitală pentru localitate, reabilitate, amenajări peisagistice, apă, gaze, rigole, firme care investesc aici,  – toate acestea reprezintă puncte bifate pentru primarul localității Mihăești, Constantin Bărzăgeanu.

Anul acesta, administrația comunei Mihăești, cea mai mare din județul Vâlcea, și-a propus multe misiuni care pot fi în beneficiul locuitorilor din comună, dar și locuitorilor din tot județul.

Poziționarea pe hartă a comunei nu are decât să o pună în avantaj față de altele. Localitatea se leagă foarte bine cu Drumul Național 67, care face legătura dintre Horezu și Râmnicu Vâlcea. De asemenea, are o ieșire directă către orașul Băbeni și totodată se poate ajunge foarte ușor în Orașul Băile Govora.

Dezvoltarea comunei are un rol foarte important în atragerea de  noi locuitori, care se pot stabili permanent. Proiectele care sunt în dezvoltare în prezent de către primărie vor avea un impact major asupra oricărui locuitor din comună sau din apropiere, unul dintre aceste proiecte fiind construirea noului dispensarului medical.

Vor fi cabinete medicale pentru mai multe specialități, grup sanitar și tot ceea ce este necesar într-o instituțiemodernă și civilizată, care să răspundă nevoilor cetățenilor.

C.E.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *