Alocațiile și pensile mărite sunt pe drum. Mai au ceva de mers

67 0

Ministrul Muncii, Marius Budăi a semnat ordonanţele cu privire la majorarea alocaţiilor pentru copii şi la majorarea pensiilor. Actele normative au plecat către ministerele avizatoare.

Atunci când acestea vor primi avizul,  vor fi promovate în şedinţa de Guvern. Pensia minimă se va majora de la valoarea de 800 de lei la valoarea de 1.000 de lei, iar valoarea punctului de pensie va fi majorată de la 1.442 la valoarea de 1.586 de lei.

De asemenea, pensionarii cu venituri mai mici vor primi, de asemenea, o sumă de bani, în luna ianuarie, pentru a fi protejaţi  în faţa „valului de scumpiri, însă acest val de scumpiri este colosal, nu încetinește și măsurile cu care se laudă social-democrații nu protejează pet oată lumea eficient. Suma acordată celor cu pensii mici va fi acordată o singură dată, în luna ianuarie, dar există posibilitatea să se adopte o decizie pentru forma finală în coaliţie, ce va fi regăsită într-un act normative.

K.R

Articole asemănătoare

Ce facem cu căpușele?

Postat de - 15 iulie, 2021 0
FacebookTwitterSubiecte de sezon Numărul persoanelor mușcate de căpușe este în creștere. Medicii spun că oamenii trebuie să fie foarte atenți,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *