Un posibil nou prefect pentru Vâlcea

672 0

Președintele Senatului și al PNL,  Florin Cîţu s-a exprimat zilele acestea, într-o anumită conjunctură, că,  acolo unde există preşedinte al consiliului judeţean de la un partid, va fi şi prefect de la acelaşi partid, deși, teoriile recente susțineau contrariul. Acesta ar fi un deserviciu, din punctual de vedere al PNL,  adus chiar județului din care face parte Cîțu, ați ghicit… Vâlcea.

„Unde este preşedinte al consiliului judeţean va fi şi un prefect de la acelaşi partid. Poate să existe una sau două excepţii, dar asta este regula de bază. Aceasta a fost regula la care s-a ajuns până la urmă, vom încerca să compensăm în celelalte filiale cu alte funcţii. Există peste 140 de funcţii, numiri politice care vor fi făcute şi atunci cine nu ia prefect va avea o altă funcţie – secretar de stat şi aşa mai departe”, a mai grăit vâlceanul-șef din Senatul României.

Posibil ca tânărul liberal Sebastian Fârtat să fie înlocuit cu un social-democrat sau o social-democrată, anumite voci o indică pe Aurora Gherghina, fost subprefect, fostă șefă la ITM și la Finanțe.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *