De ieri, Eugen Neață a devenit vicepreședinte al Comisiei pentru muncă și protecție socială

276 0

Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat din cadrul Parlamentului României a trimis în ziua de 7 decembrie o scrisoare către Comisia de Muncă și Protecție Socială, prin care solicita numirea deputatului vâlcean Eugen Neață drept vicepreședinte al acesteia, în locul lui Adrian Solomon. În  locul lui Neață, ca secretar, este numit Dan Constantin Șlincu.

Intervenția s-a soldat cu success, Eugen Neață a devenit vicepreședintele respectivei comisii. Și este recunoscător.

“Domeniul muncii și protecției sociale este unul de maxim interes pentru social-democrații de pretutindeni. La acest nivel al societății se pun în practică toate proiectele politice îndreptate în direcția creșterii nivelului de bunăstare al populației și al protecției celor mai puțin norocoși dintre oameni. Majoritatea inițiativelor mele legislative și a luărilor de poziție în Parlamentul României aparțin acestui domeniu de acțiune politică.

Am fost și în mandatul trecut de deputat și sunt și în acesta membru al Comisiei pentru muncă și protecție socială. În urmă cu câteva zile, am revenit pe poziția de vicepreședinte al acestei comisii (vezi document atașat). Țin să fac public acest lucru pentru că eu cred, acum mai mult decât oricând, în eficiența echipei social-democrate la cârma acestei comisii. Se poate observa și din noul program de guvernare și din primele decizii luate ca urmare a punerii lui în aplicare că principala țintă a social-democraților români are aceste două componente: răsplata corectă pentru munca depusă de cetățenii români și sprijinul material și financiar acordat celor vulnerabili. Comisia pentru muncă și protecție socială trebuie să sprijine cu activitate legislativă această acțiune guvernamentală, generată de participarea Partidului Social Democrat la guvernare.”

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *