Campania „Spiritul Crăciunului în casele copiilor fără copilărie din judetul Vâlcea”. Este nevoie de donatori cu suflet pentru a îndulci Crăciunul copiilor amărâți

226 0

În mai puțin de două săptămâni este Crăciunul! Numărătoarea inversă merge mai repede decât ne-am dori, pentru că nu s-au terminat toate câte au fost și sunt de făcut, sau, poate, dimpotrivă. Creștinătatea așteaptă cu sufletul la gură, cu imensă bucurie, Nașterea Domnului, care schimbă măcar puțin în sufletul fiecăruia.

Iată un apel la simțire, compasiune și bunătate, făcut de Sonia Iorga, voluntar activ în cadrul Asociației „Copii fără copilărie din județul Vâlcea”. Inimoasa tânără are în palmares experiența în asistență socială,  la Cabinetul Individual de Asistență Socială Alexandru Radu, asistență socială la APSCO și este asistent social la Spitalul Judetean de Urgență Vâlcea, după un stagiu în cadrul World Vision Romania.

“Pentru noi toți, gândul la Sărbatorile de Iarnă, ne umple sufletele de fericire! De fericire , nouă, şi de disperare celor care nu ştiu cât de frig şi foame le va fi iarna aceasta! Și sunt mulți, din păcate…

Sunt sute de copii lipsiți de ceea ce pentru noi înseamna întoarcere la linişte, la calm, la iubire! Sunt sute de copii fără copilărie!

Campania „Spiritul Crăciunului în casele copiilor fără copilărie din judetul Vâlcea” a debutat prin strângerea de fonduri necesaje ajutării Moșului, pentru a putea oferi un cadou dulce fiecărui copil aflat în suferință. Costul unui cadou dulce este de 85 lei.

Asociatia „Copii fără Copilărie din judetul Vâlcea”  are deschise următoarele conturi la Banca Transilvania:

  1. IBAN RON: RO68BTRLRONCRT0574892601
  2. IBAN EUR: RO18BTRLEURCRT0574892601 Cod SWIFT: BTRLRO22

Relaţii la telefonul copiilor fără copilărie din județul Valcea: 0771546791.

Vă mulţumim! “

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *