Nivelul de civilizație al României nu-l dă wc-ul din fundul curții, ci de câte i se mai permit senatoarei rusofile

905 0

 

Tocmai am realizat ceva și sunt convins că am dreptate. Nivelul de civilizatie al Romaniei nu e dat de wc-ul din fundul curtii, ci, de câte i se mai permit acestei femei, ajunsă senator, care se poartă într-un mod incredibil. Și parcă nimeni nu vede, nu aude, nu reacționează. Parca e ireal totul! Cât, cum și de ce o mai tolerați să facă ce vrea și dea jet cu boltă pe noi, toți??? Nu de alta, dar, iată ce deservicii imense de imagine a putut crea României, ca și atunci când a plâns în fața Ambasadei Rusiei și a cerut iertare în numele românilor. Cine i-a dat acest drept? Și cu ce am greșit noi față de ruși? Că a abătut năpasta comunismului asupra noastră și încă tragem, ori că ne-au dat Cadrilaterul bulgarilor? Că nu ne înapoiază Tezaurul? Că ne suflă rece în ceafă și ne umplu de propagandă mincinoasă și ne amenință periodic cu invadarea? Pentru asta să le cerem iertare rușilor, stimată doamnă?
Sau, ca atunci când dânsa îndeamnă la nepurtarea măștii, nevaccinare și nesupunere la restricții și le bagă unora în cap că vaccinul ucide?
În ce țară trăim? A cui? A noastră sau a lui Putin?

 

Cică, au vrut jurnaliștii italieni s-o bruscheze pe Doamna de Fer, ex- AUR si s-o jefuiasă, da’ noroc că soțul ei știe să muște și s-a apărat vitejește de italienii aceia periculoși. Adică, scapă ziarista italiancă oțelită în periplurile sale din teatrele de război și de la de talibani, atâtia ani, cu bine și dă aici, la noi de niscai canibali cu imunitate, țațo, mooor! Domnul Șoșoacă mușcă!

 

Asta e versiunea strigată în telefonul mobil de distinsa senatoare, ca s-auză lumea mare!
Dinafară, seamănă izbitor cu o descindere a mascaților la niscai clanuri. Haoleoo, sărăți, ne omuară, ne taie, ne violează, ajutooor!

Stimată doamnă! NU cred că vă ridică nimeni statuie pentru autovictimizare. Nici pentru că vă erijați în martira căzuță în lupta antivaccin.
Sunteți o femeie educată, cu influență, purtați-vă, în numele poporului român, civilizat! Chiar merităm mai mult. Gata cu circul!

De Radu Furtună

Articole asemănătoare

Gândacul care roade autostrada

Postat de - 20 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitter”Viitoarea autostradă Sibiu-Piteşti nu afectează habitatul speciei de gândac croitorul cenuşiu al stejarului”, a declarat, duminică, directorul general al ROMSILVA,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *