Senatoarea Claudia Banu: promisiuni devenite #fapte, proiecte transformate în #investiții

913 0

Și despre aceste exemple aleg să vorbim în această perioadă. Real și concret. Astăzi, am bifat pe agenda de lucru o nouă vizită la obiectivele realizate de edilii județului Vâlcea, cu fonduri venite de la #GuvernulPNL, din fonduri europene, dar și de la bugetul local. Împreună cu deputatul Laurențiu Nicolae Cazan am fost de această dată la Budești. Comuna limitrofă municipiului se poate mândri, de anul acesta, cu o #investiție majoră în #infrastructura școlară, Școala Gimnazială Budești. Aceasta a trecut printr-un amplu proces de extindere, reabilitare și dotare, finanțat din fonduri europene. Astfel, peste 350 de copii și cadre didactice se bucură de condiții moderne de educație.
Al doilea proiect important vizitat a fost Grădinița cu Program Prelungit, investiție realizată prin PNDL 2. Construcția grădiniței a fost realizată integral și a pus la dispoziție copiilor 45 de locuri, dar solicitările sunt în creștere, datorită condițiilor de calitate. #Beneficiarii investițiilor, în ambele proiecte, au fost #copiii. Tot pentru ei, primarul Ion Vlădulescu a dat în folosință și un #cabinet_stomatologic cu dotări moderne.
Primarul comunei Budești mai are în plan un proiect extrem de benefic pentru județul Vâlcea, acela de a înființa un #heliport pentru aeronavele ușoare private, dar care să fie și de utilitate pentru activitatea SMURD, aceea de salvare de vieți omenești.

#Budești
#RealȘiConcret
#Investiții
#ClaudiaMihaelaBanu

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *