Servicii online pentru angajatori – aplicația SEMM (Sistemul Electronic de Mediere a Muncii)

1220 0

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă pune la dispoziția angajatorilor platforma: Servicii online pentru angajatori, pentru accesarea aplicației S.E.M.M.: Sistemul Electronic de Mediere a Munciiîn vederea declarării locurilor de muncă vacante.

Aplicația se găsește la adresa: https://www.anofm.ro/serviciionline/serviciionlineangajatori.html

Accesând această aplicație, angajatorii își pot declara locurile de muncă vacante, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

De asemenea, își pot încărca direct cerințele și condițiile de ocupare a posturilor vacante, pentru a-și atrage forța de muncă necesară pentru desfășurarea activității.

Persoanele interesate de un loc de muncă, pot consulta toate locurile de muncă vacante încărcate în această aplicație, la adresa:

https://www.anofm.ro – secțiunea Locuri de muncă vacante.

Mai multe informații, privind autentificarea și înregistrarea angajatorilor în aplicația S.E.M.M., se găsesc în manualul “Instrucțiunile de autentificare/înregistrare”, de pe platformă.

Comunicare AJOFM Vâlcea

Articole asemănătoare

Berbești

Postat de - 19 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterBerbești este un oraș în județul Vâlcea, Oltenia, România, format din localitățile componente Berbești (reședința), Dămțeni, Dealu Aluniș, Roșioara, Târgu…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *