România citește digital: 15.000 de utilizatori și 20.000 de audiobook-uri ascultate în Voxa de la lansarea din noiembrie

406 0
  • Serviciul include, de acum, conținut de la majoritatea editurilor mari din România
  • Cele mai citite titluri ale primelor luni sunt Gândește ca un călugăr de Jay Shetty, Înconjurat de idioți de Thomas Erikson, Pacienta tăcută de Alex Michaelides și Jurnal de Război al Reginei Maria
  • Cele mai ascultate voci sunt ale lui Mihai Călin, Șerban Pavlu, Oana Pellea și Marius Manole

București, 26 ianuarie 2022Voxa, prima aplicație de audiobooks și e-books în limba română cu acces nelimitat, a atras, de la lansarea din noiembrie 2021, 15.000 de utilizatori și un total de 20.000 de cărți ascultate.

Serviciul, unic pe piața locală, grupează, în prezent, conținut de la majoritatea editurilor mari din România, inclusiv Humanitas, Litera, Trei și Univers, și oferă utilizatorilor acces la un portofoliu de 3.550 de ore de audiobook-uri și peste 400.000 pagini de e-book-uri în limba română, alături de numeroase titluri în limba engleză.

„În noiembrie, la finalul anului trecut, deschideam piața de consum digital de carte în limba română, încă în plin efort de atragere a editurilor alături de noi, în proiect. Între timp, rezultatele ne-au depășit așteptările – nu doar prin natura pozitivă a răspunsului editurilor, ci și prin adopția ridicată și prin consumul celor care deja sunt în aplicație și ne folosesc serviciile. Cei 15.000 de utilizatori atrași în doar primele două luni de la lansare ne arată că suntem pe drumul cel bun, că există o nevoie reală de cărți audio și că setea românilor de cunoaștere și de lectură este la un nivel ridicat”, declară Cătălin Meșter, CEO, Voxa.

Cele mai citite titluri ale primelor luni sunt Gândește ca un călugăr de Jay Shetty, narat de, Mihai Călin, Înconjurat de idioți de Thomas Erikson, narat de Bogdan Costea, Pacienta tăcută de Alex Michaelides, în lectura lui Șerban Pavlu și Jurnal de Război al Reginei Maria, cu vocea Oanei Pellea.

În primele două luni de la lansare, cele mai ascultate voci, care dau viață titlurilor din portofoliu, au fost cele ale naratorilor precum Mihai Călin, Șerban Pavlu, Oana Pellea, Bogdan Costea, Dana Săvuică, Marius Manole, Dan Rădulescu, Răzvan Vasilescu, Ana Ularu, precum și vocile autorilor Andrei Pleșu și Gabriel Liiceanu.

Voxa aduce pasionaților de carte un portofoliu consistent de titluri – ficțiune, cărți pentru copii, o colecție impresionantă de autori români, cărți de dezvoltare personală și business.

Despre Voxa

Voxa este o aplicație românească pentru audiobook-uri, e-book-uri cu conținut în limba română și în limba engleză. Serviciul grupează mii de titluri în limba română, ușurează accesul la informație și este disponibil utilizatorilor oriunde și oricând. Mai multe informații sunt disponibile pe www.voxa.ro și pe www.facebook.com/voxadigital.

Voxa poate fi descărcată de orice utilizator, din Google Play, accesând https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wolfpackdigital.voxa și din AppStore, la https://apps.apple.com/ro/app/voxa-audiobooks-e-books/id1584777343.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *