Profitând de vremea caldă, Primăria Brezoi invită voluntarii să igienizeze malurile Oltului 

739 0

Luna martie este luna igienizărilor, la Brezoi. Primăria din localitate se raliază unei initiative a Asociaţiei Culturalis, care a organizat și continuă în zilele de 25, 26 , 27 martie, două evenimente de igienizare a Oltului în zona localității.

“Căutăm voluntari care să ni se alăture și cu ajutorul cărora să curățăm malurile de plastic. Vor fi câtevazile de acțiune și voie bună, într-o zonă frumoasă și cu natură sălbatică. Aici, ca și în alte zone, pe malul râurilor s-au strâns gunoaie de-a lungul timpului. De aceea, ne dorim să intervenim în forță și să redăm Oltului frumusețea de altă dată! “ scriu cei de la Primărie. 

Doritorii sunt invitați să completeze câte un formular de înscriere. Pentru cei care vor să rămână peste noapte sunt puse la dispoziție 12 locuri disponibile la o căbănuță din zonă și alte posibilități de cazare. 

Echipamentul necesar: Haine si încălțăminte lejere, sport, haine mai groase; rucsac pentru apă, schimburi (în cazul celor care se încumetă cu caiacul); recipient pentru apă; orice alt lucru necesar pentru uzul personal (masca, medicamente, creme, dulciuri sau alimente speciale, produse de igienă personală etc.)

Organizatorul asigură: saci, mănuși, facilități pentru curățarea și dezinfectarea mâinilor, transport pe segmentele de mal, unde este necesar, apă și masa de prânz (pentru cei care participă o zi), toate mesele pentru cei care participă mai multe zile și sunt cazați la căbănuță/cort.

K.R. 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *