Cristina Munteanu, primărița de care avea nevoie Prundeniul 

1036 0

O femeie puternică, ambițioasă. Asta au ales locuitorii comunei Prundeni. O primăriță care să se achite cu bine de îndatoririle pe care și le-a asumat în fața consătenilor, atunci când a decis să candideze la funcția de conducere în Consiliul Local. Aceasta este Cristina Munteanu. 

 Primăria Prundeni are două proiecte foarte importante, ce urmăresc să crească considerabil veniturile la bugetul local în acest an. Primul este legat de o importantă investitie privată în complexul avicol, o ce va fi inaugurată se estimează că va aduce contribuții ridicate la bugetul propriu. Un alt beneficiu consta în crearea de locuri de muncă. 

Al doilea important proiect se referă la Drumul Vinului, o investiție publică ce va atrage investiții private în domeniul industriei viticole și în turismul viticol. Se lucrează deja la crame și unități de cazare.  Comuna Prundeni a implementat în urmă cu câțiva ani „Drumul vinului vâlcean” în cadrul Programului Operațional Regional de pe axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, 5.3 Promovarea potențialului turistic și crearea infrastructurii necesare în scopul creșterii atractivității României ca destinație turistică. Proiectul își propune să promoveze zona viticolă a Podgoriei Drăgășani. Se încearcă astfel dezvoltarea turismului viticol în arealul renumitei podgorii vâlcene. Va fi cel mai frumos drum agroturistic din sudul județului. Vor fi și piste pentru biciclete, latura turistică fiind importantă. 

C.R. 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *