Primăria Dăești a stabilit locațiile pentru efectuarea recensământului populației 

687 0

Așa cum se anunță mereu, prima etapă a recensământului constă în autorecenzarea online, care durează până în 15 mai 2022. Autorecenzarea se poate realiza inclusiv cu asistență din partea unui recenzor pentru cei care vor avea nevoie de sprijin.  

În ajutorul locuitorilor comunei Dăești, Primăria a stabilit două locații pentru defășurarea autorecenzării. Acestea se află în Punctul Sanitar Dăești, sat. Dăești, Calea lui Traian, nr.42 – Recenzor ARA: Catrina Elena Bianca ( 0754.061.602  ) și la Căminul Cultural Fedeleșoiu, din satul Fedeleșoiu, Calea lui Traian, nr.437 – Recenzor ARA: Putineanu Simona Ioana ( 0759.012.949 ).

Oamenii trebuie să știe că programul de lucru este luni – vineri, între orele 16:00 – 20:00  și sâmbătă – duminică, de la 8:00 la 14:00 .

Totodată, administrația condusă de George Popolan anunță că au avansat lucrările pentru introducerea rețelei de gaze natural, s-a lucrat intens la înnădirea conductelor și la săpături, iar proiectul integral presupune introducerea rețelei de gaze în Dăești, pe o lungime de 24 de kilometri. 

Primăria desfășoară și lucrări de introducere a rețelei de apă potabilă și, de asemenea, are un proiect de realizare a unui parc de joacă în satul Dăești, precum și realizarea de foraje și stații de pompare în satul Băbuiești, pentru alimentarea cu apă a 15 gospodării.

C.R. 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *