Cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, Teatrul Municipal „Ariel” prezintă spectacolul „Crai Nou”, cu participarea extraordinară a OZANEI BARABANCEA

578 0

Comunicat de presă

În luna martie, luna femeii și de Ziua Mondială a Teatrului, vă așteptăm cu drag la un altfel de spectacol, un omagiu adus femeii prin cântec, dans și poezie.

Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea prezintă, duminică, 27 martie, la Cinema Geo Saizescu, începând cu ora 19:00, spectacolul „Crai Nou”, cu participarea extraordinară a OZANEI BARABANCEA, scenariul și regia purtând semnătura Mihaelei Mihai, iar coregrafia fiind realizată de Alexandru Nicolae Runceanu.

 

„Un spectacol ce îmbină veselia, zâmbetul, cu poezia, filmul, dansul, muzica și reîntâlnirea cu personaje feminine, reale, ale României.

„Crai Nou” este realizat ca un semn de recunoștință pentru reginele României și personalitățile feminine care au schimbat percepții, destine, oameni, prezentat într-o ipostază inedită, ce îi va conduce pe spectatori într-o nouă dimensiune a culturii, cultura clasică, în care esența omului se regăsește și creează.

Un spectacol document, despre măreția și frumusețea României, prezentat într-o atmosferă tradițională, sensibilă, care îmbină ideea unui mit popular: Aceea că luna nouă poate aduce fericirea celor îndrăgostiți.” (Mihaela Mihai)

* * *
Distribuția:

Anca Olteanu

Mihaela Mihai

 

Galina Nemțanu – pian

Victor Nemțanu – contrabas

Vladislav Railean – vioară

Pavel Gheorghe Marius – vioară

 

* * *

PREȚ BILET 30 lei

Rezervări la numărul de telefon 0741.287.911 / 0350.427.500

 

Biletele se pot achiziționa de la sediul Cinematografului „Geo Saizescu” (B-dul Tineretului nr. 2A, Râmnicu Vâlcea).

Articole asemănătoare

Ziua Limbii Române

Postat de - 31 august, 2020 0
FacebookTwitterZiua Limbii Române este celebrată în Republica Moldova începând cu 31 august 1989, în memoria recunoaşterii acesteia ca limbă de…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *