O șansă în plus la viață pentru nou-născuții maternității vâlcene

116 0

Ecograf de înaltă performanță, la Secția de Neonatologie!

De astăzi, la Secția de Neonatologie a maternității vâlcene, avem funcțional un ecograf de înaltă performanță, pentru diagnosticarea nou-născuților.

Este primul ecograf nou al secției Neonatologie, unde, până în prezent, cadrele medicale au utilizat un aparat vechi, de la o altă secție.

Deși resursele financiare sunt reduse, avem în vedere și achiziționarea unui aparat de radiologie, fiindcă ne dorim ca micuții să beneficieze de servicii medicale de înaltă calitate, iar eventualele afecțiuni ale acestora să fie depistate din timp și tratate corespunzător.

Astăzi, am avut bucuria să-i văd, de la distanță, ce-i drept, pe micuți, printre ei și un ucrainean, și vă mărturisesc că am fost deosebit de emoționat. Le urez tuturor „bun venit pe această lume!” și să crească în pace, sănătoși și fericiți, alături de cei care le-au dat viață.

În așteptarea fondurilor europene pentru modernizarea în integralitate a clădirii maternității, nu stăm degeaba și intervenim, atât cu lucrări de reabilitare a secțiilor, cât și prin dotarea acestora cu aparatură medicală.

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *