Concursul „Transalpina Winter Bike & Run”  se amână o săptămână din cauza vremii nefavorabile 

628 0

Un concurs inedit ar fi avut loc sâmbătă, 2 aprilie, pe pârtia de la Transalpina, dacă condițiile meteo nefavorabile nu ar fi forțat amânarea acestuia până în data de 10 aprilie. 

„Transalpina Winter Bike & Run” așteaptă doritori care se pot înscrie la concurs cu biciclete electrice, cu biciclete normale sau la alergare. Toate probele se vor desfășura pe un traseu de 6,5 kilometri, cu zăpadă, care include și urcare și coborâre. Diferența de nivel este de 300 și ceva de metriEvenimentul se află la ediția a cincea, dar este prima în care se organizează și concursul de alergare.

Vor fi acordate premii la toate categoriile, feminin și masculine. Premiile constau în bani și produse oferite de sponsori, dar și medalii. Accesul spre zona de start se face doar cu gondola, cu care participanții vor trebui să transporte și bicicletele.

Iată, însă anunțul de ultimă oră al organizatorilor, Clubul Sportiv Ciclism Vâlcea și Domeniul Schiabil Transalpina:

„Dragi și simpatici participanți ai concursului Transalpina Winter Bike & Run,

Din motive meteo extreme, concursul se reprogramează pentru duminică, 10 APRILIE 2022.

Vântul foarte puternic și ploile abundente de la acest sfârșit de săptămână, au determinat oprirea instalațiilor pe cablu respectiv închiderea temporară a pârtiei, astfel, ne vedem nevoiți să reprogramăm competiția Transalpina Winter Bike & Run  pentru 10 aprilie.

Vremea nefavorabilă vă mai acordă o săptămână de antrenament.”

K.R. 

Articole asemănătoare

Legenda ouălor roșii

Postat de - 21 aprilie, 2022 0
FacebookTwitter“Se spune că în vremea când Isus era răstignit pe cruce, și suferea pentru păcatele noastre, în Cetatea Ierusalim a…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *