Brezoi – Proiect de hotarare privind asocierea cu alte localități în vederea înfiintării Asociaţiei Turistice „Descoperă Vâlcea”

826 0

Astăzi, de la ora 15.00, are loc la sediul Primariei Orasului Brezoi, sedința extraordinară pe luna aprilie, , în care, zicem noi, un capitol destul de important îl ocupă proiectul de hotărâre privind asocierea localității cu Municipiului Râmnicu Vâlcea si cu alte unităti administrativ-teritoriale în vederea înfiintării Asociaţiei Turistice „Descoperă Vâlcea”.

Din ordinea de zi am mai selectat Proiectul de hotărâre privind Aprobarea proiectului „Îmbunatățirea serviciilor publice pentru creșterea calității vieții cetățenilor prin digitalizare” și depunerea spre finanțare în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C10 – Fondul Local, Operaţiunea de investitii I. 1.2, precum si a cheltuielilor legate de proiect”;  Proiect de hotărâre privind Aprobarea proiectului „extindere traseu piste pentru biciclete” si depunerea spre finantare în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/ClO – Fondul Local, Operaţiunea de investitii I. 1.4, precum si a cheltuielilor legate de proiect” ; Proiect de hotarare privind- Aprobarea proiectului „Înfiintarea a doua puncte de reincarcare vehicule electrlce” si depunerea spre finantare în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C10 – Fondul Local, Operaţiunea de investitii I. 1.3, precum si a cheltuielilor legate de proiect”.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *