Comuna Șușani a îmbrăcat azi straiele de sărbătoare pentru a întâmpina a XXV a ediție a Fiilor Satului.

530 0
Muzica, dansul tradițional și voia bună au creat atmosfera emoționantă a revederii pentru cei întorși pe meleaguri natale cu acest prilej. Un astfel de om este avocatul #Mihaela_Olaru, cunoscut realizator TV, care de fiecare dată când a avut ocazia, pe lângă opiniile juridice, a încercat să promoveze comuna natală, valorile și tradițiile ei.
Aici am avut ocazia să îl cunosc pe domnul profesor Mihai Călugărițoiu care a contribuit la scrierea cărții „Localitatea Ușurei. Istorie și istorisiri”, lansată azi în cadrul unui scurt simpozion. Am discutat, de asemenea, cu profesorul Marian Nedelescu, coordonatorul unei monografii anterioare, lansată în 2017, „Monografia sentimentală a fostei comune Râmești-Beica”, pe marginea datelor cuprinse în această scurtă, dar cuprinzătoare lucrare.
Îl felicit pe domnul primar Constantin Daniel Tudor pentru organizarea exemplară și pentru faptul că a continuat această frumoasă tradiție a comunei, premiindu-i pe cei care se remarcă în cadrul comunității prin rezultate obținute în diverse domenii.
La mulți ani, Șușani!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *