Educația copiilor, domeniu prioritar pentru primarul Gheorghe Gîngu, din Bujoreni

750 0

La Bujoreni există mai multe programe destinare elevilor, acestea dovedind implicarea edililor, care conștientizează cât de importantă este educația tinerei generații, pentru viitor.

Unele din programe se referă la masa caldă, altele la programul after- school, iar acum, tocmai a sosit vestea alocării unei sume importante destinate prevenirii abandonului școlar.

“Avem, în prezent două proiecte destinate elevilor, circa 120 de elevi beneficiază deja de o masă caldă pe zi, dar și de activități de tip after school. Întotdeauna am afirmat că, este extrem de important să investim în învățământ, pentru că astfel investim în viitorul copiilor. Educația este pe primul loc la Bujoreni!” –  a declarat primarul Gheorghe Gîngu.

În paralel, vor continua lucrările la Școala Olteni, iar în curând va începe construcția unei parcări, apoi, a unui teren multifunctional, a unui spațiu de joacă. Nici preșcolarii nu au fost uitați. Ei vor avea parte în viitorul nu foarte îndepărtat, de o nouă grădiniță.

Iar acum, 796.108 lei au fost alocați comunei Bujoreni prin Programul Național de Reducere a Abandonului Școlar, prin Proiectul intitulat “Împreună pentru viitor”, aprobat spre finanțare, acesta este destinat Școlii Gimnaziale din satul Gura Văii.

C.R.

Articole asemănătoare

Școli smart la Bujoreni!

Postat de - 24 august, 2023 0
FacebookTwitter COMUNICAT DE PRESĂ – Școli smart la Bujoreni! Proiectul „Investim în viitor și educație la Bujoreni”, finanțat prin Planul…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *