𝐋𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐥𝐞 #𝐁𝐚̆𝐥𝐜𝐞𝐬̦𝐭𝐢, #𝐃𝐚̆𝐞𝐬̦𝐭𝐢, #𝐆𝐡𝐢𝐨𝐫𝐨𝐢𝐮 𝐬̦𝐢 #𝐒𝐚̆𝐥𝐚̆𝐭𝐫𝐮𝐜𝐞𝐥 𝐚𝐮 𝐨𝐛𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭 𝐟𝐨𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐏𝐍𝐈 „#𝐀𝐧𝐠𝐡𝐞𝐥_𝐒𝐚𝐥𝐢𝐠𝐧𝐲”

340 0

ℹ️ Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a aprobat 90 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”#Anghel_Saligny”, în valoare totală de 917.179.374,17 de lei.

ℹ️ Contractele de finanțare pentru comunități vizează modernizarea unor străzi și drumuri de interes local, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă, a sistemelor de canalizare și a stațiilor de epurare, precum și construirea sau reabilitarea unor poduri și podețe.
✅ Printre acestea se află și localitățile vâlcene #Bălcești, #Dăești, #Ghioroiu și #Sălătrucel, pentru care edilii liberali au obținut finanțarea pentru:
➡️ Extinderea rețelei inteligente de distribuție gaze naturale în orașul #Bălcești, județul Vâlcea, proiect în valoare de 40,707,955.17 lei;
➡️ Înființarea sistemului de distribuție gaze naturale în comuna #Dăești, județul Vâlcea, proiect în valoare de 29,443,434.17 lei;
➡️ Asfaltarea drumurilor de interes local în comuna #Ghioroiu, județul Vâlcea, proiect în valoare de 10,000,000.00 lei;
➡️ Modernizarea drumului comunal #13_A #Pătești#Seaca de pe raza comunei #Sălătrucel, județul Vâlcea, proiect în valoare de 12,335,198.78 lei.
↗️ Primarii #PNL, Aleca Constantin, Popolan Gheorghe Valerian, Iosiv Predescu și Dorel Ancuța, care au lucrat pentru elaborarea acestor proiecte, au participat la semnarea actelor privind finanțarea.
↗️ Deputatul #PNL, Cristian Buican, le-a dat asigurări că proiectele vor fi implementate, iar cetățenii se vor bucura de noile facilități.
🔝 În acest context, conducerea Filialei PNL Vâlcea îi asigură pe aleșii liberali, primari și consilieri locali și județeni, că vor găsi, ca și până acum, deplină înțelegere și sprijin, dar și că de la nivel central proiectele pe care le-au făcut și le susțin vor primi o mult mai rapidă și echitabilă finanțare.
🤝 Poziția conducerii Filialei a fost, este și va fi întotdeauna aceea a unor colegi care ajută, îndrumă aleșii comunităților locale și mijlocesc în favoarea cetățenilor pe care îi reprezintă aceștia pe lângă autorităţi.
🔝 Împreună, de la nivelul localităților și până la nivelul țării, aleșii, autoritățile liberale se află într-o relație colegială pusă în slujba țării.
↗️ Unirea întru respectarea principiilor liberale face forța fiecăruia dintre noi.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *