Sport și sănătate la Ocnele Mari

722 0

Că lucrurile s-au schimbat în bine este mai mult decât evident, la Ocnele Mari.
O șosea reabilitată, curățenie, lucrări de diferite tipuri, în folosul locuitorilor. Redeschiderea localității pentru turism.
Dar și sport și divertisment. Asta înseamnă un management nou, asta înseamnă interesul administrației locale pentru binele comunitățiii.

Însuți primarul Remus Sasu povestește despre ce lucruri bune s-au mai petrecut recent în localitate:

La sfârșitul săptămânii trecute, la Ocnele Mari s-au petrecut două evenimente sportive de mare amploare. Primul se numește Spring Run Buridava și este compus din două curse de alergare prin pădure, una de 5 km și alta de 15 km, cu plecare de la Centrul de turism al Primăriei Ocnele Mari și sosire la Școala generală din Vlădești. “Alergătorii au urmat, prin pădure și peste deal, cursul potecilor și al drumurilor care leagă Ocnele Mari de Vlădești. Atașez aici imagini în care puteți vedea cele câteva zeci de participanți de toate vârstele care au luat startul sâmbătă din Ocnele Mari.

Duminică, întrecerile sportive și de orientare s-au mutat în Salina Ocnele Mari și s-au organizat pe trasee ceva mai scurte (0,75-4,50 km). Participarea a fost mult mai numeroasă decât în prima zi de concurs și la fel de diversă în privința vârstelor (vezi imaginile atașate).

Primăria și Salina Ocnele Mari s-au numărat printre susținătorii cei mai implicați în organizarea competițiilor. Marcăm cu bucurie acest eveniment sportiv petrecut în stațiunea Ocnele Mari”.

K.R.

Articole asemănătoare

Ocnele Mari

Postat de - 26 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterOcnele Mari este un oraș în județul Vâlcea, Oltenia, România, format din localitățile componente Buda, Cosota, Făcăi, Gura Suhașului (reședința),…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *