Țara arde și baba se piaptănă… Cum de reușesc parlamentarii să facă legi proaste și inutile?

639 0

Parlamentul se vrea autor de manuale!

După ce că avem un Parlament de tot râsul, plin de aleși cu diplome, îndoielnice și doctorate plagiate și plastografiate, agramații  dormitori prin Casa Poporului, cu creierii prăjiți de prea mult somn, vor să se apuce să scrie ei conținutul manualelor școlare. Citiți și vă cruciți! Adică niște hahalere care maltratează cotidian limba română se bagă ca musca în rahat pentru a impune copiilor ce să învețe. De exemplu, ei vor ca neapărat Ion Iliescu să fie prezent în manualele de istorie. Nu cumva să aibă și o poză mare pe prima pagină, nu de alta dar cinzeci de ani am tot avut și parcă ne lipsește, nu?

Printre alte idei aiuritoare de-a dreptul ar fi și introducerea în manual a vieții zecilor de sfinți autohtoni, sfinți declarați la normă de Patriarhia Română după decembrie 1989!

În sprijinul telectualilor din Casa Poporului Leneș și Îmbuibat venim cu următoarele propuneri obligatorii:

Manualele de istorie să aibă un capitol special al teoriei funariste prin care se specifică originea dacă a lui Iisus Hristos!

Manualele de economie să aibă un capitol special cu viața și opera marilor delapidatori ai României începând, de exemplu, cu Sorin Ovidiu Vântu, tatăl FNI!

Manualele de limbă engleză să cuprindă integral discursurile în această limbă ale lui Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Vadim Tudor, Traian Băsescu, Crin Antonescu etc.

Manualele de chimie să ne explice cum s-au dizolvat în eter, în numai 30 de ani, circa două sute de miliarde de dolari.

În manualul de logică să se demonstreze cum de reușesc parlamentarii să facă legi proaste și inutile.

Religia să nu mai fie opțională ci obligatorie iar manualele să fie elaborate de medievalul inchizitor de la malul mării, Tudosie, și să fie bilingve, adică obligatoriu și în ruseasca lui Vladimir Putin!

Să se interzică, prin pedepse drastice, folosirea, mai ales în manualele de literatură și limbă română, a punctuațiilor, a diacriticelor, a conjugărilor și declinărilor etc.

Așteptăm cu interes începerea noului an educațional și noile manuale. Și încă o propunere pentru aleși. Votați o lege prin care Bacalaureatul nu mai este obligatoriu la obținerea titlului de doctor. Iar universitățile Spiru Haret, Valahia și Dimitrie Cantemir să fie declarate instituții de interes național și propuse UNESCO pentru a intra în patrimonial cultural mondial și nu numai!

Telectualilor care sunteți!

Hoții cer și Curtea Constituțională aprobă.

Zilele trecute CCR a demonstrat încă o dată că este Inamicul Public numărul 1 al poporului român și că este un exemplu perfect al nesimțirii! Știm cu toții ce scandaluri și proteste au avut loc în țara noastră odată cu apariția fenomenului nociv și discriminatoriu al așa-ziselor Pensii Speciale.

După zeci de ani de minciuni și tergirvesări, Parlamentul a dat o lege prin care se anulau pensile nesimțite ale aleșilor și totul părea OK, se reintra pe un făgaș normal.

Numai că, vreo 80 de foști parlamentari, în frunte cu Adrian Năstase și Adrian (prenume predestinat) Severin, au dat în judecată Parlamentul și au sesizat Curtea Constituțională.

Și cum corb la corb nu-și scoate ochii, înalții judecători CCR, printre ei aflându-se și câțiva beneficiari de pensii parlamentare, precum șeful CCR, Valer Dorneanu, au desființat legea, deci statul român este obligat acum să plătească iar pensii nesimțite plus restanțele de un an și ceva!

Ce au făcut judecătorii CCR? O performanță inegalabilă. Practic, ca în fotbal, ei au driblat, au centrat și tot ei au dat gol cu capul! Păi, nu-i de mirare, cum să renunțe amărășteanul ăla de Dorneanu la un bănuț, el care oricum, caz unic, beneficiază, ca nesimțitul,  de 3 (trei) Pensii Speciale, de își permite ca lunar să-și poată cumpăra o casă sau o mașină de lux!

Să nu uităm că nu este singurul abuz al acestei curți imorale.

 Există o singură soluție, și nu o nouă revoluție, ci desființarea prin Lege a acestei monstruozități de Curte Constituțională Politicianistă! Altfel ne ducem dracului cu țară cu tot!

Pelerinaje, pupături și amenințări la ambasade!

Celebrul trio de scandalagii violenți, recte Șoșoacă, Bahmuțeanca și Coarnă, însoțiți de încă câțiva neica nimeni, au abandonat dusul pe la moaște,  la ambasade.

Mai întâi huiduma rotofeie s-a dus să pupe laba ambasadorului Federației Ruse și să ceară scuze, chipurile în numele poporului român, pentru protestul românilor din fața ambasadei cu prilejul comemorării celor 4000 de români uciși de sovietici la Fântâna Albă. Cu alte cuvinte, mahalagioaica hauristă cere scuze călăilor pentru că aceștia au ucis români. Și asta în numele, zicea cotoroanța, în numele poporului român!

Al doilea pelerinaj l-au făcut ipochimenii tot la aceeași ambasadă cu prilejul unei recepții organizată de ruși. Și de data asta Șoșoacă și compania s-au dat în petec cerând sprijinul Rusiei pentru intrarea României în stare declarată de neutralitate. Asta în contextul războiului purtat de ruși la graniță și a amenințărilor nevoalate a acestora la adresa țării noastre pe care o consideră ne prietenă , deci dușmană! Neutralitatea invocată de mahalagioaică ar însemna de fapt ieșirea din NATO, singura noastră garanție de apărare și libertate în fața agresiunii militare a muscalilor lui Putin.

Gurile rele spun că de fapt, la recepția respectivă, se dădeau prime oferite de SPUTNIK și FSB idioților utili!

Dar abia trecură Sfintele Sărbători și grupul impertinent și anti-patriotic s-a și deplasat, în pelerinaj, la altă ambasadă, de data asta la cea a Statelor Unite ale Americii. Și încă odată, Șoșoaca, Coarnă și Bahmuțeanca s-au dat în stambă forțând intrarea. Conform huidumei cea rotofeie, ea fiind senator și votată, cică, de toată România, are dreptul să intre în ambasadă, neprogramată, ca să discute cu ambasadorul sau înlocuitorul acestuia. Numai că cei de la Pază și Ordine le-au dat cu flit, ei respectând regulile stricte ale unei ambasade care, deși se află într-o țară străină, teritoriul ei este considerat legal al statului respectiv.

Credeți că huiduma și ciracii ei au înțeles ceva? Nimic, ba mai mult, s-au apucat de proteste în fața ambasadei cerând ca SUA să nu mai ațâțe războiul din Ukraina și să nu mai târască România în acest conflict. Cică România este prietena Rusiei și doar conducătorii ei sunt trădători de neam și țară! Se zice că în momentul acela la Tomis necuratul a ținut o slujbă de mulțumire iar la Kremlin, Vladimir Putin a mai adăugat niște nume pe o listă cu decorații și prime!

Să nu uităm că în tot acest timp, mereu divorțata Bahmuțeancă, dându-se mare ziaristă, a filmat tot showul de prost gust sperând să i se acorde premiul Pulitzer! Mă gândesc că, primește doar premiul rezultat din primele patru litere din cuvânt!

Dar, totuși am o mare nedumerire. Ce face huiduma este treaba ei, avem democrație, dar de ce vorbește, pardon urlă, în numele poporului român, deci și în numele meu?

Cred că respectiva mahalagioaică dar și grupul ei de troli merită toată atenția Ministerului Sănătății și a conducerii Spitalului nr. 9. Pe gratis dar urgent!

Renasc aprozarele și mercurialul communist.

După ce Dragnea  luat-o în mână cu proiectata lege de a obliga mall-urile să vândă marfa legumicultorilor autohtoni, un grup de zăbăuci ce-și pierd vremea pe bani grei în Casa Poporului au pus-o de o renaștere a unei practice comuniste. Ei ar vrea ca statul să construiască sute de aprozare și centre de achiziții legume prin care să vândă produsele colectate de la micii agricultori. La prima vedere o idee aparent bună care ar putea să vină în sprijinul țăranilor, dar de fapt ce se mai prevede în proiectata lege. Statul ar urma să achiziționeze legume la prețuri mari și să le revândă la prețuri mici în viitoarele aprozare. Deci o subvenție mascată care contravine clar regulamentelor Uniunii Europene. Trecem și peste asta spunând că parlamentarii respectivi sunt naționaliști și patrioți , dar să vezi ce mai scrie la Lege. Apare din noul comunistul MERCURIAL prin care   vor să oblige pe toți vânzătorii, inclusiv pe retaileri,  să nu depășească anumite prețuri fixate de deputații și senatori legumicultori în caz contrar fiind amendați și chiar trimiși în judecată pentru, cică,… speculă!

Păi bine inculților, suntem o țară democrată sau nu? Hahalelelor, avem un comerț de piață, adică liber? Ați auzit de cerere și ofertă? Sau de raportul calitate – preț?

Noi, ca să vă ajutăm neuronii obosiți, vă propunem să faceți mercurial și pentru următoarele legume și fructe: portocale și lămâi, măsline și avocado, kiwi și varză de Bruxelles, banana și trestie de zahăr! Aaaa, să nu uităm să puneți în mercurial și fructele de mare că e și ele vegetale, nu?

Generali și intelectuali, făcuți la apelul bocancilor….

În ultimele zile, niște indivizi care se cred personalități, au dat naștere la cugetări adânci scoase cu forcepsul din puțul gândirii sau din fundul autorilor. Îl avem astfel pe marele antivaccinist și antipandemist, cantautorul supra plătit de PSD la chiolhanele organizate de primarii lor. Astfel tipul ce dădea degeaba inele, adică Dan Bitman s-a declarat mare intelectual și în această calitate el știe cu siguranță că în Ucraina nu este război ci doar ucrainienii se omoară între ei și pozează ca victime în fața Occidentului pentru a primi astfel de pomană.

Băi neamul lui chitară dezacordată, lasă-ne cu șoșocismele tale și, nu uita, nu mai lua zeci de mii de euro de la primării, ca după aia să te plângi pe la televiziuni, că mori de foame. Rușine bre!

Pe de altă parte îl avem pe dacologul dacopat, naționalist și filozof de doi bani un păduche de Puric ce suge la greu bani de la mai marii bisericii ortodoxe și ne umple capetele cu marea prietenie și înțelepciune rusă, cu credința noastră care-i singura corectă și valabilă, cu occidentul, în special USA, decadent și pe drumul pierzaniei, cu poporul daco-geto-trac-român care a fost și este cel mai mare, înțelept și căruia întreaga lume-i datorează tot progresul și civilizația!

Are discursuri în care condamnă mercantilismul occidental dar în același timp fiecare silabă trăncănită de el nu îi iese din gură fără a fi plătită în decadentul și murdarul euro. și nu puțini.

Bre Purice, dacă tot de dai creștin bun, de ce nu îți amintești și de pilda cu fariseii? Că asta ești tu, un mare fariseu și în plus un mare rusofil!

Din această mizeră pleiadă de falși samariteni nu putea să lipsească și cel mai josnic general, adică Ilie Năstase. Făcut general de comuniști fiindcă aparținea de un minister de forță, drept răsplată pentru meritele sportive, care au fost, nu le negăm, fostul tenisman nu are nici-un pic de respect pentru uniformă. Se prezintă la evenimente cu uniforma de general acoperită parțial de lațele sale de zlătar îmbătrânit în rele. A făcut și politică, a fost și în Parlament, l-a băgat escrocul de Oprea, a candidat la primăria capitalei și de trei decenii tot cheltuie bani publici pentru o himerică academie de te tenis la care nu a fost în stare nici măcar să bată un cui sau să pună o cărămidă, dar bani papă la greu.

Ei bine, acest pseudo-general de tinichea s-a trezit într-o dimineață, după un nou divorț, și a început să urle la Guvernul României că de ce ajută Ucraina! De ce cheltuim cu un popor străin în loc să folosim banii în interesul românilor.

Ca să-ți plătim ție pensia nesimțită! A dat și patrihoțul ăsta statul în judecată alături de, Adrian Năstase, ce nume, de data asta, predestinat, excrocilor! Probabil că mai vrei și alți bani pentru ipotetica ta academie, dragă Ilie…

Mai nou, generalul lățos s-a supărat pe statul român că nu-i plantează și lui o statuie , că nu, binemerită și el de la patria nerecunoscătoare!

Generale, păcat de ceea ce ai însemnat odată pentru țară și pentru noi, românii simpli. Azi, din păcate, ești doar o imagine jalnică și grețoasă, dar și cerșetoare! Păcat!

Când domnul Gușă are-n gușă o căpușă!

Acest individ prezintă un caz demn de o cercetare medical-psihiatrică-justițiară! Având înaintași cu funcții mari în Armata și Securitatea comunistă, și bănuit de a avea relații strânse cu fostul KGB și actualul FSB, nu-i de mirare că-i un rusofil 100%!

După ce s-a plimbat prin mai multe partide, după ce a păgubit statul român cu taxe de sute de milioane de lei neplătite pe vremea când patrona Realitatea TV, mai nou a primit licență pentru un post de radio, Gold FM. Cum de a primit licența fiind dator la stat pentru o altă licență tv, deci legea nu-i mai permitea să dețină un post tv sau radio, numai CNA poate să o explice.

În sfârșit, are licență, are și post are și colaboratori unul și unul, precum Adrian Năstase, Adrian Severin, Bahmuțeanca și videochatista Lovin, plus alți nemernici, și de acum încolo umple eterul de atâta venin încât nici CNA nu a avut ce face și l-a tot amendat din greu. Conform vechiului obicei, Gușa radiofonică nu plătește amenzile dar nici CNA nu mișcă nimic. Ciudat de suspect.

În emisiunea sa personală de la Gold FM, Gușe afirmă că nu Rusia a invadat Ucraina, că americanii luptă în Ucraina și că de fapt ucrainienii sunt naziști perverși iar rușii mieluți pașnici și asupriți de USA și NATO. Tot în emisiunea sa delirantă, tovarășul Gușe  cere ieșirea din UE și NATO și vrea relații de prietenie sinceră cu Federația Rusă. Cum ar spune țăranul înțelept, Gușe se pișe contra vântului. Dar, cu siguranță, nu o face de pomană sau gratis!

Mai nou se dă și un intelectual rasat și specialist în istoria religiilor. Dovadă că de Paștele Catolic i-a felicitat și pe creștini greco-români.

Deșteptule, tu nu ști că în afară de recunoașterea suveranității papale, Greco-catolicii țin și prăznuiesc în aceeași zi cu ortodocșii toate evenimentele religioase, inclusive Paștele!

Dar unde niet cultură, niet și declarații! De fapt domnul Gușă nu este altceva decât o căpușă care suge și de la bugetul român, și de la românii duși în eroare dar și de la oficinile kaghebiste precum nocivul SPUTNIK. Harașo, tovarășe Căpușe, pardon, Gușe!

Un pamflet de George Hodorogea

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *