Zilele Copilului la Shopping City Râmnicu Vâlcea: cinci zile de distracție, activități diverse și concerte pentru copii

1282 0

Râmnicu Vâlcea, 30 mai 2022 – Cu ocazia sărbătorii de 1 Iunie, copiii și părinții sunt invitați la Shopping City Râmnicu Vâlcea să celebreze copilăria într-un mod inedit. Centrul comercial a pregătit un program special de distracție timp de cinci zile, între 1 și 5 iunie, cu o serie de activități pentru cei mici cu tematică acvatică și ecologică, pentru a stimula învățarea prin distracție și joc, precum și multe alte surprize.

Mai mult, în centru a fost amplasat un decor tematic inedit, cu o zonă special amenajată pentru poze, de unde copiii pot pleca acasă cu amintiri din fascinanta lume acvatică.

Alături, cei mici vor putea descoperi podeaua interactivă digitală cu peștișori, pe care se pot juca, în timp ce părinții pot acumula puncte în aplicația SPOT și câștiga premii surpriză pentru copii.

Programul Zilelor Copiilor la Shopping City Râmnicu Vâlcea

Pe data de 1 iunie vor avea loc spectacole și activități cu tematică acvatică și ecologică:

 

12:00 – 16:00:

  • Show cu baloane uriașe de săpun
  • Atelier de pictură pe sticlă
  • Baloane modelate
  • Face-painting
  • Toate alături de simpaticele mascote acvatice Delfin și Pinguin

 

16:00 – 17:00: Concert cu vocile superbe ale copiilor din cadrul corului Cantus Mundi;

 

17:00 – 17:30: Concert susținut de Școala Populară de Arte;

 

17:30 – 19:00 – in parteneriat cu Asociatia de Mamici din Valcea

  • Paradă de costume ecologice cu premiere
  • Desene pe asfalt
  • Ateliere de face-painting
  • Vată pe băț și popcorn

 

Pe data de 2 iunie:

17:30: Piesa de teatru pentru copii ,,Întâmplari dintr-un acvariu’’;

 

În fiecare zi, între 1 iunie și 5 iunie:

10:00-18:00: Expoziție interactivă ,,Misterele Oceanelor’’ – cu acces gratuit, pe bază de rezervare telefonică prealabilă la numărul 0790 431 733, în limita locurilor disponibile.

 

Spectacolul este interactiv şi reprezintă o metodă nouă şi modernă de a-i atrage pe copii spre cunoaştere şi ştiinţă, descoperind minunata lume subacvatică, expusă într-un spectacol fascinant pentru copii.

 

În fiecare zi, între 1 iunie și 5 iunie:

 10:00 -22:00: Podea digitala interactiva cu pestisori si acumulare puncte in SPOT pentru parinti si un premiu surpriza pentru cei mici.

În plus, până pe 6 iunie inclusiv, trupa italiană de circ mobil Circo Aquatico așteaptă toți copiii în parcarea Shopping City Râmnicu Vâlcea la spectacole inedite din lumea apelor. Pe 1, 4 și 5 iunie, trupa de circ va susține spectacole la orele 16.00 și 19.00, iar pe 2,3 și 6 iunie, la ora 19.00.

În luna iunie, clienții pot colecționa povești 

Începând cu 1 și până pe 30 iunie, Shopping City Râmnicu Vâlcea dă startul unei noi campanii cu premii.

Astfel, pe tot parcursul lunii, toți cei care fac cumpărături de minimum 50 de lei se înscriu automat în tombola pentru un iPad performant, și primesc garantat pe loc una dintre cele 5 povești educative pentru copii, scrise de talentata autoare de numai 13 ani, Ruxandra Orga-Dumitru – supranumită și cea mai tânără scriitoare din România. Poveștile speciale pot fi colecționate de părinți până pe 30 iunie.

Pentru a participa în campanie, clienții trebuie doar să scaneze bonul de cumpărături în aplicația SPOT, secțiunea „Răzuiește și Câștigă”.

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele, reducerile și campaniile Shopping City Râmnicu Vâlcea, urmăriți https://shoppingcityramnicuvalcea.ro/  și pagina de  Facebook.

Despre Shopping City Râmnicu Vâlcea

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, sală de jocuri şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *