Ref: Asociația Vâlceană a Elevilor revine cu a doua ediție a proiectului „Opportunity Fair”. Acesta va reuni peste 20 de organizații non-guvernamentale vâlcene!

424 0

Opportunity Fair se va desfășura în perioada 9- 10 iunie, în Parcul Mircea cel Bătrân, între orele 14:00 – 19:00. La eveniment vor fi prezente ONG-uri din județ care se vor adresa tuturor cetățenilor interesați, de la mic la mare. Participanții la eveniment vor avea oportunitatea de a vizita standurile organizațiilor, unde membrii acestora vor prezenta activitatea și proiectele desfășurate, fiind totodată deschiși pentru a răspunde întrebărilor și curiozităților legate de lumea voluntariatului.

Printre organizațiile prezente la eveniment, pregătite să introducă participanții în lumea voluntariatului vâlcean, precum și în cea a reprezentării elevilor, se numără: Asociația Vâlceană a Elevilor (AVE), LEO Cozia, AIDE, MasterBots, Simbio, Fundația Județeană a Tineretului, Asociația ProXpert, Asociația AVA, Asociația Zâmbete Colorate, Bionic Royals, Brobots, Asociația SMILE, Gutenberg Rm. Vâlcea, CȘE Peda, Impact Hope4Life, Interact Râmnicu Vâlcea, Asociația Impas, Asociația Creioane Colorate, Interact Cozia, Europe Direct, Vatra cu Idei. Toate aceste organizații se vor reuni pentru a marca Anul European al Tineretului, precum și finalizarea anului școlar calendaristic, într-un cadru deschis publicului larg.

Pe lângă a fi informați cu privire la activitățile organizațiilor, participanții vor avea ocazia de a afla cum se pot implica și ei, la rândul lor, în comunitate și de a selecta organizațiile cu care rezonează cel mai mult. De asemenea, aceștia vor observa îndeaproape cum lucrează o echipă și vor avea parte de discuții libere cu membrii implicați.

Ești dornic de o schimbare,  dar nu ști cum poți ajuta ?

       Indiferent dacă dorința ta este să te implici într-o organizație, dar nu știi exact cu ce se ocupă aceasta, sau vrei pur și simplu să aflii mai multe despre activitățile care au loc în comunitatea ta și la care poți participa, Opportunity Fair este o ocazie specială pentru a primi răspuns la toate curiozitățile tale, într-un mediu relaxant și interactiv. Spiritul de echipă, răbdarea și încrederea în forțele proprii sunt unele dintre calitățile pe care le vei identifica în cadrul echipelor prezente la eveniment. Te așteptăm la Opportunity Fair!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *