De Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, Instituția Prefectului – Județul Vâlcea lansează campania „Pașaport către viață!”

563 0

Informare de presă

În această săptămână, vâlcenii pot beneficia de programare imediată la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Vâlcea în baza dovezii donării de sânge.

„Împreună putem salva vieți! Toți avem puterea să fim alături de cei care sunt în suferință. Printr-un simplu gest, le oferim semenilor noștri o șansă la viață! Donatorii care vor să facă fapte bune sunt așteptați la Centrul de Transfuzie Sanguină din Râmnicu Vâlcea, spațiu modernizat recent de Consiliul Județean. În baza dovezii primite, donatorii beneficiază de o programare imediată la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Vâlcea.  Campania noastră este un prilej prin care le mulțumim donatorilor voluntari pentru gestul lor. De asemenea, încercăm încurajarea donării active de sânge în rândul populației”, a declarat Mihai Oprea, prefect al județului Vâlcea.

Acțiunea se desfășoară în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Râmnicu Vâlcea din Calea lui Traian, nr. 138, bloc D3.

Articole asemănătoare

Reorganizarea ANAF în impas?

Postat de - 12 februarie, 2020 0
FacebookTwitterConsiliul Legislativ a avizat negativ proiectul de ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru imbunatatirea si reorganizarea activitatii Agentiei Nationale…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *