Extraordinar! Proiectul privind înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în Bujoreni a primit finanțare

587 0

Lună de lună, agenda Primăriei Bujoreni include obiective, planuri, dar și realizări bifate. O agenda plină, o localitate mare, importantă pe harta județului, o locație situate în plin transit, pe DN7, lucru ceimplică atenție specială și necesități special.

Cu ce se poate lăuda instituția condusă de primarul Gheorghe Gîngu, acum? Cu aprobarea finanțării pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor în localitate! Prin toate aceste realizări se dovedește munca, seriozitatea și competența de care au dat dovadă toți cei ce au pus umărul pentru ca locuitorilor să le fie mai bine.

“Proiectul privind înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în Bujoreni și extindere rețea la Călimănești a fost inclus pe lista obiectivelor de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. Ce înseamnă asta? Înseamnă că proiectul nostru A PRIMIT FINANȚARE, iar înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în Bujoreni devine, în sfârșit, realitate! “, spune acesta.

La sfârșitul anului 2020, Primăria Bujoreni și Primăria Călimănești s-au asociat în proiectul “Extindere rețea inteligentă de distribuție gaze naturale în orașul Călimănești și înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Bujoreni”. Pe parcurs au fost întâmpinate foarte multe piedici, însă,  cu perseverență, cei din Primărie au reușit ce și-au propus.

Proiectul este în valoare de peste 61.859.955,96 lei, iar, de acum încolo, lucrurile vor intra în linie dreaptă, pentru că există certitudinea că investiția va fi realizată. Urmează semnarea contractului de finanțare și începerea procedurilor de licitație pentru desemnarea constructorului, apoi, vor începe lucrările propriu zise.

Lucrările începute împreună cu Distrigaz vor continua, însă acest proiect va asigura finanțarea pentru toată comuna Bujoreni.

“Pe această cale, vreau să le mulțumesc, încă o dată, colegilor din echipa de proiecte a Primăriei Bujoreni pentru ajutorul necondiționat și pentru zecile de ore lucrate peste program și neplătite.  Mulțumesc, de asemenea, Consiliului Local (doar majorității care înțelege necesitatea dezvoltării comunei noastre) pentru aprobarea proiectelor. Nu în ultimul rând, îi mulțumesc domnului primar al orașului Călimănești, Florinel Constantinescu, pentru excelenta colaborare. Sunt sigur că vor mai urma proiecte comune!“

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *