Comuna Muereasca are steag propriu!

641 0

Așa cum, probabil știați, în urmă cu puâin timp, Guvernul României a aprobat modelul steagului comunei Muereasca, una din cele mai frumoase și pitorești localități vâlcene, situate în apropierea Mănăstirii Frăsinei.

Este un lucru deosebit, cu care locuitorii și, nu în ultimul rând, primarul Ion Ungureanu se pot mândri.

Ungureanu este primar de multe mandate. Este liberal, un om serios, integru și muncitor. Numeroase problem, printer care, alunecările de teren și starea drumurilor au fost rezolvate în timpul său.

Anul acesta, Consiliul Local al comunei Muereasca a aprobat depunerea cererii de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” pentru obiectivul de investiţii „Modernizare reţea de drumuri comunale în comuna Muereasca”, la valoarea de 8,5 milioane de lei. Modernizarea și dotarea Şcolii din Muereasca de Sus este, de asemenea, o prioritate pentru Ungureanu. Școala va avea  mobilier nou, calculatoare, videoproiectare, dar şi un teren sintetic, pentru ca elevii să poată practica diferite sporturi în cele mai bune condiţii”.

O altă veste bună este că, prin Hotărârea nr. 48/2021, Consiliul Local al comunei Muereasca a decis realizarea obiectivului de investiţii „Continuarea betonării drumului strada Bisericii, sat Muereasca”, finanţat de la bugetul local.

Anul trecut, așa cum am mai notat, datorită grijii primarului, s-a intervenit pe drumurile locale neasfaltate, distruse de ploi. O altă realizare a fost proiectul de asfaltare a 4,5 kilometri, ce include  modernizarea drumurilor din Șuta, Plopu, Găiculești, str. Teiului, Lunca-Stelești și str. Salcâmilor.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *