Drumuri noi la Dănicei, prin programul Anghel Saligny

816 0

Extraordinar! Prin proiectul național Anghel Saligny, în comuna Dănicei sunt finanțate alte noi drumuri în valoare de 10 milioane de lei.

Potrivit primarului Dumitru Pirneci, acest proiect va fi implementat în toate satele și prin el se va încerca modernizarea majorității drumurilor de pământ, mai ales în zonele cele mai tranzitate.

Astfel, va avea loc o îmbunătățire substanțială a infrastructurii stradale din comuna amintită.

În curând se va finaliza și un proiect de 500 ml cu șanțuri betonate pe DC182. Investiția va asigura următoarele aspecte: îmbunătățirea gradului de confort/siguranță al locuitorilor și locuințelor din zona drumului, ca și îmbunătățirea aspectului comunei.

Localitatea este una cu cele mai extinse retele de drumuri, fiind străbătută de două drumuri județene deosebit de importante, ca și de alte rețele de drumuri locale și comunale care leagă satele.

La pachet cu asfaltările intră și utilitățile, rețeaua de  apă și canalizare”, potrivit primarului Pirneci.

Sunt lucruri deosebit de importante, mai ales că, în urmă câțiva ani, localitatea nu avea niciun drum comunal asfaltat, nu dispunea de alimentare cu apă, nici de canalizare, fiind, practice, undeva in Evul Mediu.  Doar gazele mai lipsesc, astfel încât viața localnicilor să fie una cât se poate de decentă.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *