Parc de agrement, la Băile Olănești!

464 0

În urmă cu trei săptămâni am avut o întâlnire cu oamenii de afaceri din Băile Olănești, mai exact cu o parte din cei care dețin hoteluri și structuri de cazare în stațiune.

Am vorbit atunci și despre necesitatea creării unui parc de agrement, care să le ofere turiștilor veniți aici, cu precădere pentru serviciile de recuperare medicală, și oportunități de petrecere a timpului liber.

Împreună cu primarul Sorin Vasilache, am hotărât să pornim un proiect ambițios, mai exact să realizăm un parteneriat pentru dezvoltarea unui parc de agrement, cu piscine și spații de recreere, în stațiunea Băile Olănești.

Ne propunem ca parcul de agrement să fie amenajat de așa manieră încât să poată fi utilizat pe tot parcursul anului.

Sunt convins că, prin realizarea acestui proiect, Olăneștiul va fi ales de turiști nu numai pentru apele curative și procedurile medicale, ci și pentru frumusețea locurilor și oportunitățile de petrecere a timpului liber.

Articole asemănătoare

Marți, 7 februarie, m-am întâlnit la Consiliul Județean Vâlcea cu reprezentanții MAPA INSAAT VE TICARET A.S. și ai CENGIZ INSAAT SANAYI VE TICARET A.S., constructorii care vor realiza lucrările Secțiunii 2 Boița – Cornetu a autostrăzii Sibiu-Pitești. Am discutat despre comandamentele lunare pe care le vom face împreună, începând din luna martie, despre avizele și autorizările pe care aceștia sunt pe cale să le obțină, precum și despre sprijinul legal permanent pe care am fost și sunt pregătit să îl ofer, din punct de vedere instituțional. De asemenea, am vorbit despre cutremurul devastator care a luat mii de vieți în țara lor și a lăsat fără adăpost zeci de mii de oameni și mi-am exprimat compasiunea față de poporul turc, care trece prin momente extrem de grele. Le-am transmis condoleanțele mele pentru suferințele pricinuite de această dramă și mă rog să treacă cu bine peste această grea încercare a vieții. Suntem alături de ei, de reprezentanții grupului industrial Coskunoz (care investeşte în construcţia unei fabrici la Drăgăşani), precum și de toți investitorii turci din județul Vâlcea și din România. ♦️În cursul zilei de astăzi mă voi deplasa la București, unde voi fi și mâine, pentru mai multe întâlniri la nivel guvernamental, în vederea rezolvării unor probleme importante pentru județul nostru. Voi reveni cu detalii! O zi bună vă doresc!

Postat de - 8 februarie, 2023 0
FacebookTwitter Marți, 7 februarie, m-am întâlnit la Consiliul Județean Vâlcea cu reprezentanții MAPA INSAAT VE TICARET A.S. și ai CENGIZ…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *