Săptămâna Porților Deschise la Summer Camp Brezoi

995 0

Știm deja, Live Music Summer Camp Brezoi este destinația ideală pentru iubitorii de natură și muzică bună.

Pentru următoarele opt zile,  porțile sunt deschise tuturor, iar organizatorii  propun o minivacanță „în gașcă”:

Avem locația, avem camping, avem zonă de river lounge, avem terase, avem cort de evenimente, avem echipă, avem vendors, avem drumeții, deci toate ingredientele pentru zile și nopți după care rămânem cu frumoase povești de depanat.
Ne mai lipsește doar o gașcă de prieteni faini, cu care să împărtășim totul. Deci haideți în gașcă! De mâine, joi, 𝟒 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 și până joi 𝟏𝟏 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭, 𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 𝐒𝐮𝐦𝐦𝐞𝐫 𝐂𝐚𝐦𝐩 𝐁𝐫𝐞𝐳𝐨𝐢 își deschide porțile pentru voi!
Mini-concerte la 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐬𝐚 𝐉𝐚𝐦𝐞𝐬𝐨𝐧, party la cortul de evenimente, baie în 𝐋𝐨𝐭𝐫𝐮 și chill în #dumbravaminunată, 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐞ț𝐢𝐢 𝐦𝐨𝐧𝐭𝐚𝐧𝐞 sâmbătă, 6 august și duminică, 7 august, ghidate de 𝐒𝐚𝐥𝐯𝐚𝐦𝐨𝐧𝐭 𝐁𝐫𝐞𝐳𝐨𝐢 și multe surprize, precum preparate statement, pregătite special de comercianți și disponibile exclusiv în această săptămână.
Practic, nimic nu ne poate împiedica să fim împreună!
Camparea și utilitățile din camping sunt 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐞, atât pentru corturi, cât și pentru rulote, drumețiile și activitățile sunt gratuite. În plus, puteți propune și voi idei de activități. Dacă sunt faine și realizabile, le punem în practică și vom crea și mai multe momente frumoase cu voi!

De joi până joi, ești la Brezoi cu noi și fără gunoi. Echipa de 𝐯𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢 ai proiectului 𝐃𝐢𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐳ă-𝐭𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞  derulează sâmbătă, 6 august, o acțiune de igienizare pe albia râului Lotru. Apoi facem un picnic, unde povestim despre ce a insemnat pentru ei si pentru noi aceasta luna in care au fost aici si in care am incercat sa tranformam Summer Camp Brezoi intr-o #greenerfestivals location, despre ce pastram si ce îmbunătățim în etapa 2023 a inițiativei noastre de mediu. Ne-ar bucura să participați și voi. Nu doar la picnic, la întreaga Săptămână a 𝐏𝐨𝐫ț𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐃𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞 𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 𝐒𝐮𝐦𝐦𝐞𝐫 𝐂𝐚𝐦𝐩 𝐁𝐫𝐞𝐳𝐨𝐢!

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *