Ce periculoasă e! Face arte marțiale, dar țintește o medalie la Europeanul de tenis de masă!

465 0

Dubla campioană continentală cu echipa feminină a României la tenis de masă, Irina Ciobanu, 27 de ani, face în paralel și kickboxing, sport unde este antrenată de iubitul ei, instructor de arte marțiale mixte.

„Tricolorii” de la tenis de masă sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Campionatele Europene de la Munchen.

Irina Ciobanu, multiplă medaliată continentală, este gata de bătălie din Germania și susține că are un mare as în mânecă: stă foarte la capitolul pregătirii fizice. Asta și datorită sportului de contact pe care-l practică în paralel cu tenisul de masă.

„Nu pot lăsa deoparte pasiunea pentru artele marțiale, mă ajută foarte mult în pregătirea fizică pentru competiții și nu mai am accidentările pe care le aveam înainte să fac kickboxing”- Irina Ciobanu, dublă campioană europeană, componentă a naționalei României de tenis de masă.

Pentru turneul de la Munchen, Irina și-a stabilit obiectivul.

„Sper la o medalie la dublu, dacă voi face echipă cu Adina Diaconu. Am fost la Europenele de la Alicante foarte aproape de medalie, iar anul acesta sper să fie România pe podium și la dublu feminin. În competiția individuală este ceva mai greu, dar, îmi doresc să obțin o medalie” – Irina Ciobanu, dublă campioană europeană, componentă a naționalei României de tenis de masă.

Face sport și în vacanță

Irina s-a apucat de tenis de masă în urmă cu două decenii, timp în care a cucerit sute de medalii la toate categoriile de vârstă. Spune că nu s-a plictisit de sport , ci, din contră, nu rezistă să treacă 2-3 zile fără să facă mișcare.

„Nici în vacanță nu renunț la sport, puține sunt zilele în care nu fac sport, nu mă simt deloc bine dacă nu fac un antrenament. Pentru mine sportul înseamnă pasiune, așa că eu consider că nu muncesc, ci fac totul de plăcere” – Irina Ciobanu, dublă campioană europeană, componentă a naționalei României de tenis de masă.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *