Eveniment solemn organizat de PNL Drăgășani și PNL Vâlcea, în amintirea marelui om politic, Ion I. C. Brătianu, cu ocazia împlinirii a 158 de ani de la nașterea lui.

456 0
↗️ Ion I.C. Brătianu este un personaj politic dominant al scenei politice româneşti dintre cele două războaie mondiale, cu un rol determinant în înfăptuirea Marii Uniri din 1918. În aceeaşi măsură adulat şi contestat, Ion I. C. Brătianu s-a remarcat mai ales ca prim-ministru al României interbelice şi ca preşedinte al Partidului Naţional Liberal, în perioada 1909-1927.
↗️ Naşterea lui Ion I. C. Brătianu reprezintă un moment important, nu numai în viaţa Partidului Naţional Liberal, ci şi în istoria României. Exemplul său de slujire a interesului naţional este mai actual ca oricând, pentru că ne-a arătat că putem avea România pe care ne-o dorim, „#Prin_Noi_Înșine!”.
↗️ Ion I.C. Brătianu, la fel ca tatăl său, reprezintă un model pentru politica românească, un model pentru felul în care trebuie guernată țara.
↗️ Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care reprezentanții liberali salută cu respect amintirea lui Ion I.C. Brătianu, cu promisiunea de a-i continua opera de slujitor al nației.
‼️ Alături de sutele de participanți și organizatori ai evenimentelui, au fost prezenți reprezentanții cetățenilor de la nivel local și județean, consilieri locali și consilierii județeni PNL, primari #PNL, parlamentarii PNL, Președinte PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, deputatul PNL, Laurențiu Nicolae Cazan, doamna senator PNL, Claudia Mihaela Banu, dar și un oaspete special, fostul Președinte al Partidului Național Liberal și ministru în guvernările liberale, domnul Valeriu Stoica.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *