Să conduceți cu plăcere spre victorie! Nurvil Volkswagen alături de handbalistele din Valcea și în noul sezon competițional 2022-2023

231 0

Dealerul Nurvil Volkswagen este, pentru al 4-lea an consecutiv, sponsorul oficial al clubului SCM Rm.Vâlcea – Handbal Feminin, semnând contractul de parteneriat pentru anul competițional 2022-2023. 

Joi, 25 august a.c., cei de la Nurvil s-au bucurat de prezența handbalistelor la showroomul său Volkswagen din Rm.Vâlcea, prilej cu care conducerea companiei a înmânat cheile noilor SUV-uri VW T-Cross, T-Roc și Tiguan delegației de jucătoare ale echipei de handbal.

„Vă ținem pumnii, vă susținem la fiecare meci, ne bucurăm împreună, vă dorim să conduceți cu plăcere spre victorie! Fortza, Vâlcea!“, le-a transmis fetelor Mirel Asprița, directorul de vânzări autoturisme Nurvil Volkswagen. 

Echipa Nurvil Volkswagen este unul dintre cei mai înfocați fani ai handbalistelor din Râmnicu Vâlcea, fiind, de asemenea, Partener Oficial al SCM Râmnicu Vâlcea în cupele europene. Mari iubitori ai acestui sport, cei de la Nurvil sunt prezenți la toate meciurile SCM Rm.Vâlcea. Nurvil susține performanța sportului vâlcean și motivația de a reuși remarcată în rândul noilor generații de sportivi. Această valoare pentru excelență are rădăcini puternice în cultura Nurvil, tocmai de aceea echipa managerială a ales să fie alături de handbalistele din Valcea și în acest an. 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *