Cu un PIB mărit în urma evenimentelor muzicale ale verii, Brezoiul își provoacă locuitorii să spună ce este prioritar pentru localitate

591 0

Primăria orașului Brezoi provoacă populația localității să completeze, până la 1 octombrie, în mod voluntar și anonim, un chestionar pentru identificarea domeniilor prioritare de investiții pentru perioada 2022-2030, pentru localitatea lor.

Iată, edilul Robert Schell arată o deosebită disponibilitate de a afla, direct de la surse, ce își doresc brezoienii cel mai mult pentru mica , cocheta și pitoreasca urbe.  Primăria oraşului Brezoi a demarat elaborarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană pentru perioada 2022-2030.

“Punctul dumneavoastră de vedere este extrem de important pentru a identifica prioritățile de investiții de la nivel local, prin urmare vă rugăm să aveți amabilitatea de a răspunde la acest chestionar scurt”, spune Schell.

Dincolo de chestiunile interne ale brezoienilor, ca instituție de presă, ne simțim datori să amintim că vara aceasta, grație evenimentelor muzicale din suita Live Music Summer Camp, cu punct de maxim Open Blue Air festival, Brezoiul a beneficiat de vizita a aproape 13.000 de turiști, câteva mii din ei s-au cazat aici, PIB-ul localității a crescut de 3 ori, ceea ce înseamnă bani pentru municipalitatea care îi va cheltui în folosul locuitorilor, dar și șansa localnicilor de a câștiga bănuți din închirierea propriilor locuințe, pe perioada concertelor. Nemaivorbind de turiștii care poposesc aici din curiozitate și admiră un orășel înnoit, reabilitat admirabil, pictat, primenit și plin de flori și arbori ornamentali, de unde pot merge mai departe către destinațiile de vis din zonă.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

LET’S MEAT, AGAIN!

Postat de - 7 iunie, 2022 0
FacebookTwitterÎntre 01 și 03 iulie, DIANA vă dă întâlnire la Let’s Meat Festival 2022, la Summer Camp Brezoi! Cu muzică live, super…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *