Pictură pe faleza Olăneștiului

777 0

Seară de mai pe faleza râului Olănești… Faleza noastră dragă care, în aceste două luni și nu numai, a devenit un refugiu al pașilor și plimbărilor discrete ale celor din zona noastră și nu numai. Plimbări însoțite de speranțe pentru zile mai bune într-o adevarată oază de verdeață, în dorința noastră de a ne relaxa puțin.

L-am regăsit la lucru pe domnul profesor Adrian Luță care reușește să ne uimească din nou. Picturi murale, care redau, de această data, la sugestia privitorilor,  secvențe din desene animate sau din  filme de neuitat ale copilăriei și adolescenței. Alte imagini frumoase care reprezintă  tineri  și copii ce se relaxează în plimbările lor pe faleză. Culori îmbinate armonios care ne încântă iar privirea.

Am văzut  părinți cu copii fericiți că îl pot “ajuta” pe profesor , trecători grăbiți  sau nu, care se opresc uimiți si încântați și încheagă discuții interesante și constructive cu pictorul. Se vorbea despre pictură, istorie și despre viitoare proiecte.

Și locul acesta, de lângă terenul de tenis din apropierea podului de cale ferată va prinde culoare și viață, prin aceste lucrări minunate.

Corina Enache

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *