Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, la datorie și în acest weekend

400 0

Începând de astăzi și până sâmbătă, Jandarmeria Vâlcea va asigura măsurile de ordine și siguranță publică la Festivalul Constelații Rock – Gala Trecut Viitor, eveniment ce se va desfășura la Arenele Traian din Râmnicu Vâlcea. În fiecare seară, începând cu ora 17.00, pe scena amenajată în cadrul arenelor, vor avea loc concerte unde vor evolua diferiți artiști.

Spectacolul va continua și duminică, 11 septembrie a.c, pe aceeași scenă, unde este așteptată o trupă românească de  hip-hop.

La aceste spectacole, unde se estimează participarea unui public numeros, o atenție deosebită va fi acordată prevenirii incidentelor de orice natură și prevenirii consumului de substanțe interzise.

Jandarmii vor avea misiunea principală de a se asigura că toți participanții vor petrece cele trei zile de festival în siguranță, primind informații cu privire la prevenirea faptelor antisociale,  respectarea regulilor de participare la astfel de adunări publice, dar și sprijin în caz de nevoie.

Cetățenilor care vor fi prezenți li se recomandă să respecte indicațiile forțelor de ordine, să evite consumul de alcool în alte spații decât cele special amenajate, să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, având în vedere prezența unui număr mare de persoane la eveniment, să asigure autoturismele și să nu lase la vedere în interiorul mașinii diferite bunuri de valoare.

Pentru a preveni rătăcirea copiilor, Jandarmeria Vâlcea atrage atenția cu privire la supravegherea cu atenție a acestora de către cei care-i însoțesc.

Reamintim că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

 

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN VÂLCEA

Articole asemănătoare

Sunt șefe la grătar!

Postat de - 25 iulie, 2020 0
FacebookTwitterFetele din lotul național de box se pricep și la gătit! Când vor să se relaxeze, pugilistele încing grătarul și pregătesc…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *