Bunești – străzi reabilitate, localitate curată

850 0

Primarul localității Bunești, Viorel Radi are o colaborare cu Departamentul de Mediu din București, o firmă specializată în servicii de management pentru deșeuri. Aceasta, pentru a avea o localitate cât mai curată și mai civilizată pentru locuitori. Localitatea beneficiază, astfel, de pachete complete privind gestionarea deșeurilor.

Recent, înainte de începerea noului an școlar, eveniment la deschiderea căruia a participat, Viorel radi a salutat prezența numeroasă a tinerilor care au răspuns apelului de a ajuta la curățarea și înfrumusețarea comunei.

“Poate nu reușim aduna cât pot alții arunca! Împreună cu voluntari, copii și salariați ai primăriei, am reușit să strângem o cantitate destul de mare de gunoaie. Dar, atunci când vedem tineri care doresc să se implice în astfel de acțiuni, suntem încrezători și bucuroși că ideile și inițiativele lor pot contribui la rezolvarea anumitor probleme din comunitate, probleme care țin de atitudine și comportament.

Da, tinerii pot fi exemplu de urmat pentru noi toți! Implicarea face diferența. Felicitări și mulțumiri tuturor, mulțumim magazinului Diana Bunești!” a mul’umit primarul tuturor celor implicați.

Localitatea a primit anul acesta, prin PNRR 3 milioane de euro, pentru refacerea infrastructurii.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *